Partner login

Knæbeskyttelse

vælg den rigtig knæpude og beskyt dine knæ.

Vælg de rigtige knæpuderLigger du af og til på knæ eller arbejder du meget på knæ? Måske rejser du dig og lægger dig på knæ mange gange i løbet af dagen?

Vælg den knæpude, som passer bedst til din arbejdssituation.

Når det handler om knæbeskyttelse, er der nogle forskellige faktorer, der spiller ind. Vi vil hjælpe dig med at vælge rigtigt ved at forklare dig, hvordan en god knæpude skal sidde, hvilke knæpuder der er beregnet til dit job og hvordan knæpudens forskellige funktioner påvirker beskyttelsesniveauet.

Læs mere om hvordan du vælger den perfekte knæpude og opnår maksimal beskyttelse.

Vis produkter som:

Vis som:

Gå i gulvet med Kevlar®

Er du gulvlægger? Så vil du elske disse gulvlæggerbukser med Twisted Leg™ design og og Kevlar® forstærkning på knæene.

De er designet til at yde maksimal knæbeskyttelse og arbejdskomfort og er den perfekte løsning, hvis du ligger meget på knæ.

3223 Gulvlæggerbuks Rip-Stop

Langvarig beskyttelse

Hvis du arbejder meget på dine knæ og rejser dig og lægger dig på knæ mange gange i løbet af en dag, så giver 9191 XTR D3O® knæpuder dig den bedste beskyttelse, du kan få.

Med vores banebrydende sortiment af D3O knæpuder tager vi avanceret knæbeskyttelse til et helt nyt niveau. Vores revolutionerende håndværker knæpuder er fleksible, når du arbejder og stivner ved stød. Derudover holder de dobbelt så længe som andre knæpuder.

Læs mere om verdens første aktive knæpuder