Partner login

Højteknologi på arbejde

Snickers Workwear - Danmark

Snickers Workwears test crew er vores ultimative inspirationskilde. De udfordrer os hver dag, så vi konstant skubber de kreative og teknologiske grænser i udviklingen af banebrydende arbejdstøj.

 

37.5®

I materialer med 37.5 teknologi opfanger og frigiver patenterede naturlige aktive partikler, der er permanent indlejret på fiberniveau, fugt. Disse aktive partikler giver ikke alene fibrene et 800 % større overfladeareal, men har også en enestående funktion, når det gælder bortledning af fugt fra huden.

37,5 illustration

Via en aktiv reaktion på kropsvarmen udnytter partiklerne kroppens energi til at fremskynde dampbevægelsen og øge omdannelsen fra fugt til vanddamp, hvilket får tøjet til at tørre betydeligt hurtigere.
Det betyder, at jo varmere brugeren bliver, jo mere effektiv bliver funktionen til fjernelse af fugt, og jo mere behageligt er tøjet. 37.5® er et varemærke
Cocona, Inc.

Tjek vores arbejdstøj med 37.5® teknologi

AIS

Et let og blødt materiale i microfleece. Det er ideelt som mellemlag til alle udendørsaktiviteter på grund af den isolerende egenskab og effektive fugttransport.

AIS illustration

APS

En konstruktion med tre lag, der er udviklet til at holde vind, vand og snavs ude og samtidig bevare en høj grad af åndbarhed.

APS illustration

AVS

Sikrer åndbarhed og holder kroppen tør ved at transportere sved og fugt væk fra huden.

AVS illustration

Coolmax®

Coolmax® materiale er designet til at bortlede fugt fra kroppen og få stoffet til at tørre hurtigere, så kroppen føles kølig og tør. Coolmax® fibrene er specialfremstillede polyesterfibre med et øget overfladeareal.

Fibrene fører fugten væk fra huden og ud til stoffets ydre lag, hvor den hurtigt spredes og fordamper. Coolmax® materialets funktion er indbygget i selve fiberstrukturen og bevares derfor vask efter vask. Coolmax® er et varemærke tilhørende INVISTA Inc.

Tjek vores arbejdstøj med Coolmax® materiale

CORDURA®

Et utroligt robust og slidstærkt materiale, der bruges til at forstærke dele, der udsættes for stor belastning, såsom lommer, knæ og ærmer. Det er desuden vand- og smudsafvisende, let at holde
og bevarer formen.

Der er tale om et højteknologisk materiale fremstillet af luftige polyamidfibre, der opfylder alle krav til styrke og holdbarhed. CORDURA® er et varemærke tilhørende INVISTA Inc.

Tjek vores arbejdstøj med CORDURA® materiale

D3O®

D3O® er et intelligent materiale med stødabsorbering og beskyttelse mod kraftpåvirkninger. Det enestående polymerkompositmateriale indeholder et kemisk fremstillet materiale, der udvider sig og fungerer som energiabsorberende materiale. Materialets molekyler flyder frit under normale betingelser, men ved slag låser de sig fast til hinanden for at absorbere og fordele energien, inden de straks vender tilbage til deres fleksible tilstand.

Denne unikke egenskab betyder forbedret beskyttelse og giver samtidigt et alsidigt og fleksibelt materiale, som kan bruges til fremstilling af en lang række produkter, der beskytter mod stød. Bemærk! D3O® bliver ikke ”hårdt”.

D3O illustration

Snickers Workwear bruger forskellige D3O® materialekvaliteter, der er specielt tilpasset et
bredt temperaturområde, og som sikrer optimal polstring, langvarig komfort og uovertruffen
beskyttelse mod stød og slag på vigtige steder.

Tjek vores arbejdstøj med D3O® materiale

dri release®

drirelease® sørger for, at kroppen forbliver kølig, tør og frisk. drirelease® bortleder fugt ved at føre damp væk fra huden og presse den til materialets yderside, hvor den hurtigere kan fordampe.

GORE-TEX®


Teknisk beklædning med GORE-TEX® er ekstremt slidstærkt og vandtæt, så du forbliver tør og veltilpas hele dagen. GORE-TEX® membranen har over 1,4 milliarder porer pr. kvadratcentimeter. Porerne er 20 000 gange mindre end en vanddråbe, men 700 gange større end et fugtmolekyle. Det forhindrer vand i at trænge ind og hjælper kroppens naturlige afkølingsproces ved at tillade ved at slippe ud.

Goretex illustration

En speciel GORE-SEAM®-tape sikrer, at alle sømme er 100 % vandtætte. GORE-TEX® er et varemærke tilhørende W. L. Gore & Associates, Inc.

Tjek vores arbejdstøj med GORE-TEX®

Hipora®

Hipora® er en vandtæt og åndbar membran, der bruges til handsker. Den holder hænderne tørre og sikrer, at handskerne føles behagelige. Hipora® er et varemærke tilhørende Kolon Industries.

OEKO-TEX®

OEKO-TEX®-mærket viser, at varen er testet og godkendt og er et symbol på hudvenligt tøj eller andre tekstiler. Den internationale OEKO-TEX®-forening er et uafhængigt testinstitut, der tester tekstilprodukter for indhold af skadelige stoffer iht. certificeringsordningen OEKO-TEX® Standard 100.

Poron® XRD®

Poron® XRD® Extreme Impact Protection. Let og fleksibelt stødabsorberende materiale. Stødkraften spredes og fordeles over et større område, så brugeren udsættes for mindre påvirkning. Poron® XRD® er et varemærke tilhørende Rogers Corporation.

Thinsulate™

Thinsulate™ isolering har meget store isoleringsegenskaber i forhold til sin vægt. De tynde fibre, som Thinsulate™ isoleringen består af, fungerer ved at fastholde luftmolekylerne mellem huden og omverdenen. Jo mere luft et materiale fastholder et givet sted‚ jo bedre isolerer det mod kold luft udefra.

Thinsulate™ er et åndbart materiale, der kan modstå fugt og tåler maskinvask. Thinsulate™ er et varemærke tilhørende 3M™.

WINDSTOPPER®

WINDSTOPPER® materialer kombinerer fuld vindtæthed med maksimal åndbarhed, så du altid føler dig varm og veltilpas. De vindtætte egenskaber beskytter kropsvarmen mod afkølingseffekten fra vind og vejr.

De effektive åndbare egenskaber forebygger opbygning af meget varme og sved ved at lade fugten slippe ud. En holdbar vandafvisende overfladebehandling giver ekstra beskyttelse mod vind og vejr. WINDSTOPPER® er et varemærke tilhørende W. L. Gore & Associates, Inc.

Windstopper illustration

Tjek vores arbejdstøj med WINDSTOPPER® materiale

Spørg os