Partner login

Vis dit logo

Snickers Workwear - Danmark

Profilering på rygNår det gøres rigtigt, kan virksomhedsprofilering godt betale sig. Det er et kvalitetsstempel, som siger meget om dig og din virksomhed. Det gør din virksomhed synlig og får den til at skille sig ud.

Profilering

Vi tilbyder et komplet sortiment af serviceydelser og produkter, der skaber merværdi. For eksempel de rigtige farver, kundespecifik brodering og individuel personpakning for blot at nævne nogle af mulighederne. Kontakt os for yderligere oplysninger.

Kvalitet i brodering

Med brodering får du kvalitet i hvert sting, men husk at ord eller bogstaver, der er mindre end 5 mm, er svære at læse.

Profilering med brodering
Vores broderinger er kendetegnet ved kvalitet i hvert sting. Du får et imagefremmende værktøj, der skiller sig ud på alle de rigtige måder – langt ud i fremtiden.

Profilering
Hos Snickers Workwear bruger vi udelukkende tråd i høj kvalitet for at sikre, at dit firmalogo holder på langt sigt.

Profilering på fleece.

Ved firmaprofilering på fleece er broderi det oplagte valg, da fleecen kan tage skade ved varmebehandling.

logo transfer

Profilering med transfer

Med vores avancerede transferteknik får du tydelige tryk af høj kvalitet i den størrelse og i de farver, du ønsker.

Profilering på T-shirt.

Transfers er den bedste løsning ved profilering på firma T-shirts. Tydelige tryk i høj kvalitet i alle størrelser og farver.

A.P.S. og GORE-TEX® profilering.

Skal du have firmaprofilering på vandtæt beklædning, er den rigtige løsning transfers. Hvis du foretrækker brodering, kan vi tape bagsiden af broderimotivet for at sikre tøjets vandtæthed.

Reflekser

Vi kan sy ekstra reflekser på dine arbejdsbukser og jakker. En omkostningseffektiv løsning, når du vil gøre mere ud af den personlige beskyttelse.

profilering på High-Vis arbejdstøj

Profilering på arbejdstøj med høj synlighed er specielt. Hvis logoet er for stort, kan tøjet muligvis ikke klassificeres. Kontakt os for at få yderligere oplysninger om den bedste og mest sikre profilering af dit firma.

Personlige pakker

ProfileringNår du bestiller tøj til flere medarbejdere er dette en perfekt løsning. Tøjet pakkes og mærkes til den enkelte medarbejder.

Det letter udleveringen af tøjet og garanterer, at medarbejderne får det rigtige tøj i de rigtige størrelser. Nemt, bekvemt og personligt.

Profilering

Hvis du ønsker at optimere din profil, er du velkommen til at kontakte os. Vi ved, hvad der fungerer bedst og kan komme med forslag til omkostningseffektive løsninger, der er skræddersyet til dig og din virksomhed.

Vores arbejdstøj findes også i mange forskellige farver - se vores farveoversigt.

Spørg os