Partner login

AllroundWork - når udfordringerne hele tiden skifter

Klar til det hele. Uanset hvad din arbejdsdag byder på, er AllroundWork serien aldrig et dårligt valg. Den kombinerer god pasform og slidstærk komfort med avanceret funktionalitet, så du altid er klædt på til lejligheden.

Moderne arbejdstøj der kombinerer fremragende pasform med slidstærk komfort og avanceret funktionaliet. Det ultimative valg til det daglige arbejde i alle slags miljøer.

Vis som:

ENESTÅENDE BEVÆGELSESFRIHED

Til fagfolk med fart over feltet. En ny generation af avancerede arbejdsbukser med stretch og et moderne snit med forbøjede ben, som giver dig en enestående bevægelsesfrihed.

Stol på avanceret knæbeskyttelse, som skåner dine knæ, og et indbygget bælte, der giver en fremragende pasform i livet og god komfort.

Langvarig beskyttelse

Hvis du arbejder meget på dine knæ og rejser dig og lægger dig på knæ mange gange i løbet af en dag, så giver 9191 XTR D3O® knæpuder dig den bedste beskyttelse, du kan få.

Med vores banebrydende sortiment af D3O knæpuder tager vi avanceret knæbeskyttelse til et helt nyt niveau. Vores revolutionerende håndværker knæpuder er fleksible, når du arbejder og stivner ved stød. Derudover holder de dobbelt så længe som andre knæpuder.

Læs mere om verdens første aktive knæpuder