Partner login

LiteWork - afkølet og frisk

Afkølet, tør og ventileret. Er du klar til den varme sæson? Vores LiteWork sortiment giver dig det bedste i ventilation og fugttransport med den revolutionerende 37.5® teknologi. Prøv den og oplev en ny form for afkøling, når det er varmt.

LiteWork er let og hurtigtørrende arbejdstøj, der holder din krop afkølet, tør og veltilpas under arbejdet. Avanceret design med revolutionerende 37.5® teknologi, der sikrer enestående ventilation ved intenst arbejde, og når det er varmt.

Vis som:

Langvarig beskyttelse

Hvis du arbejder meget på dine knæ og rejser dig og lægger dig på knæ mange gange i løbet af en dag, så giver 9191 XTR D3O® knæpuder dig den bedste beskyttelse, du kan få.

Med vores banebrydende sortiment af D3O knæpuder tager vi avanceret knæbeskyttelse til et helt nyt niveau. Vores revolutionerende håndværker knæpuder er fleksible, når du arbejder og stivner ved stød. Derudover holder de dobbelt så længe som andre knæpuder.

Læs mere om verdens første aktive knæpuder

ENESTÅENDE BEVÆGELSESFRIHED

Til fagfolk med fart over feltet. En ny generation af avancerede arbejdsbukser med stretch og et moderne snit med forbøjede ben, som giver dig en enestående bevægelsesfrihed.

Stol på avanceret knæbeskyttelse, som skåner dine knæ, og et indbygget bælte, der giver en fremragende pasform i livet og god komfort.