Partner login

ProtecWork - Sikkerhedstøj

Sikkerhedstøj til beskyttelse mod varme og flammer i højrisikomiljøer.

For at vi kan tilbyde det bedste sikkerhedstøj til beskyttelse mod varme og flammer, har Snickers Workwear erhvervet et førende svensk brand, der har mere end 20 års erfaring med at designe og udvikle sikkerhedstøj til energi- og jernbanesektoren.

Læs PROTECWORK KATALOGET

Lær mere om SIKKERHEDSSTANDARDER

Vis som:

ProtecWork katalog

Der er stor forskel på arbejdstøj og sikkerhedstøj. Arbejdstøj gør din arbejdsdag mere komfortabel og effektiv med praktiske funktioner til værktøjer og andre nødvendigheder samt beskyttelse mod kulde og regn. Sikkerhedstøj har derimod til formål at beskytte brugeren mod alvorlige risici som varme, ild, lysbuer og farlige kemikalier eller beskytte produktet mod brugeren.

Læs vores ProtecWork katalog

Sikkerhedsstandarder

Personlige værnemidler skal beskytte mod forskellige farer, som varme, flammer, lysbuer og kemikalier. For at garantere at vores produkter opfylder beskyttelseskravene i specifikke arbejdssituationer, overholder vores tøj flere EN- og ISO standarder. Disse europæiske (EN) og internationale (ISO) harmoniserede standarder bestemmer det overordnede design, materialerne, egenskaberne osv.

Lær mere om sikkerhedsstandarder