Partner login

RuffWork - forstærket, solid og hårdfør

Står den på hårdt arbejde og krævende arbejdsforhold?
Så bør du kigge nærmere på vores nye RuffWork bukser, som har et solidt design, der egner sig til hårdt arbejde. Det er en serie robuste arbejdsbukser baseret på et helt nyt og moderne design med en supergod pasform, som giver dig uovertruffen komfort og bevægelsesfrihed.

Stol på det slidstærke materiale og den forstærkede funktionalitet, som giver dig langvarig beskyttelse og arbejdskomfort. Bukserne fås med forskellige funktionalitets­niveauer, så du kan vælge dem, der passer til lige netop dine behov. Bukserne fås desuden i RuffWork Denim, som giver et moderne look uden at gå på kompromis med funktionaliteten

Vis som:

Langvarig beskyttelse

Hvis du arbejder meget på dine knæ og rejser dig og lægger dig på knæ mange gange i løbet af en dag, så giver 9191 XTR D3O® knæpuder dig den bedste beskyttelse, du kan få.

Med vores banebrydende sortiment af D3O knæpuder tager vi avanceret knæbeskyttelse til et helt nyt niveau. Vores revolutionerende håndværker knæpuder er fleksible, når du arbejder og stivner ved stød. Derudover holder de dobbelt så længe som andre knæpuder.

Læs mere om verdens første aktive knæpuder

Hvordan fremstilles vores buks