Partner login

Arbejdstøj testet for alvor

Snickers Workwear - Danmark

Snickers Workwear Test Crew er vores ultimative inspirationskilde. De udfordrer os hver dag. Det er grunden til, at vi hele tiden rykker de kreative og teknologiske grænser i udviklingen af avanceret arbejdstøj.

Imagecaption=Henry Lundberg | Produktchef Snickers Workwear Avanceret arbejdstøj kræver avancerede tests. Vi arbejder tæt sammen med de bedste testlaboratorier og institutter i Europa for at sikre, at vores tøj er i en høj kvalitet og lever op til dine forventninger.

I vores øjne udføres den ultimative afprøvning af vores Test Crew – teams af krævende og hårdtarbejdende fagfolk, der virkelig sætter vores prototyper og nye designs på en hård prøve og vurderer alt fra tøjets funktionalitet, komfort og beskyttelsesevne til kvalitet og slidstyrke. De gør det på den eneste måde, der virkelig tæller – på deres arbejde, nogle gange i månedsvis og i alle tænkelige vejrforhold.

Lige fra Nordskandinaviens isnende vintre til Sydeuropas bagende varme. Og de går aldrig på kompromis. Hvis der er brug for ændringer i design og kvalitet, siger de det til os. Så laver vi de nødvendige ændringer, hvorefter de igen tester tøjet, og sådan bliver vi ved, til hver eneste detalje er på plads. Først dér er det et ægte Snickers Workwear produkt, som gør din hverdag lettere, mere sikker og produktiv.

Test crewEt revolutionerende design, men performer det virkelig, som vi forventer i alle arbejdssituationer?

Vores testrapporter giver de ultimative ærlige svar. De udfyldes af hårdtarbejdende håndværkere, der virkelig sætter vores nye prototyper på prøve, og giver os førstehånds feedback på, hvad der virker, og hvad der ikke gør. Vi tilpasser og finjusterer designet, indtil det virkelig fungerer, som vi forventer. 

Autentiske testprotokoller fra en tømrer i norge der testede den første prototype af XTR Shield jakke og bukser:

Kommentar: Dobbelte forlommer er ikke funktionelle. Løsning: Nyt design med store lommer med lynlås.

Kommentar: God taljejustering, men for stor pasform. Løsning: Justeret design og pasform. Taljejustering ikke længere nødvendig.

Kommentar: Mangler burrelukningro og fjern tommelfingergreb i ærmer. Løsning: Tommelfingergreb fjernet. Elastiske, indvendige manchetter holder kulden ude.

Kommentar: Materiale for stift i forlommer. Løsning: Jakke forstærket med lettere Super Fabric® materiale end på bukserne.

Spørg os