Partner login

Vær synlig og sikker

Snickers Workwear - Danmark

Advarselstøj (High-Vis) er en afgørende del af personlige værnemidler, når du arbejder under dårlige lysforhold. Vores nye og større sortiment af High-Vis tøj omfatter et varieret udvalg af funktioner og komfort til alle, der arbejder i mørke.

Vi ved, at erfarne og trofaste brugere af vores arbejdsbukser vil sætte pris på at få den knæbeskyttelse og gode pasform, de er vant til – mens de samtidig er synlige og sikre på arbejdet.

"Vi har taget vores mest populære designs og ændret bukser og jakker til High-Vis versioner, samtidig har vi tilføjet efterspurgte funktioner, som f.eks. indbyggede id-kortholdere."

en ægte livredder uden kompromiser

Vi tager personlig beskyttelse alvorligt - uden kompromiser. Det er f.eks. derfor at vores High-Vis jakker, T-shirts, polo shirts og veste har reflekser hele vejen rundt, også over skuldrene så du er synlig fra alle vinkler - også når du bøjer dig ned.

At være synlig og blive set med det samme kan redde liv under farlige arbejdsforhold.

Illustrationen viser, hvordan synligheden er forskellig for personer, der er iført mørkt og lyst tøj samt tøj med reflekser, når de rammes af fjernlys og nærlys.

Mørk person – mørkt tøj. Hvid person – lyst tøj. Gul person – arbejdstøj med reflekser.

A = Bil med fjernlys
B = Bil med nærlys

"Når almindeligt tøj f.eks. oplyses af en bils fjernlys, kan det ses på en afstand af 150 meter, mens arbejdstøj med reflekser kan ses på en afstand af 450 meter."

arbejdstøj med synlig komfort

Snickers Workwear uforede High-Vis jakker og bukser er fremstillet i behagelig bomuld på indersiden og smudsafvisende polyester på ydersiden. En fremragende blanding for øget komfort og reduceret risiko for sved.

slidstærke materialer og farvefast beskyttelse

Vores fluorescerende arbejdstøj er i høj kvalitet, der sikrer langvarig beskyttelse. Takket være en bestemt mængde slidstærk polyester bevarer tøjet formen og den intense High-Vis farve samt modstår fugt, olie og snavs - vask efter vask.

Snickers Workwear High-Vis bukser

 • 6230 AllroundWork - Klasse 2

  Moderne fluorescerende arbejdsbukser der kombinerer enestående pasform med robust komfort og avanceret funktionalitet. Med overlegen knæbeskyttelse, indbygget ventilation og stretch skridtkile
  designet til at arbejde i.

  EN 20471, klasse 2. EN 14404

  6230 AllroundWork, High-Vis Work arbejdsbuks+ med hylsterlommer, kl. 2
 • 6331 AllroundWork, Klasse 2

  Moderne fluorescerende arbejdsbukser der kombinerer enestående pasform med robust komfort og avanceret funktionalitet. Med overlegen knæbeskyttelse, indbygget ventilation og stretch skridtkile
  designet til at arbejde i.

  EN 20471, klasse 2. EN 14404.

  6331 AllroundWork, High-Vis arbejdsbuks+, kl. 2
 • 6639 AllroundWork, Klasse 2

  Altid varm og synlig. Flouorescerende vinterbukser foret med 37.5® isolering sikrer optimal varme og fremragende ventilation og giver dig suveræn arbejdskomfort med avanceret snit og beskyttelse, du kan stole på.

  EN20471, klasse 2. EN 14404.

  6639 AllroundWork, High-Vis 37.5 vinterbuks+, kl. 2
 • 6931 FlexiWork, Klasse 1

  Let arbejdsbuks med fluorescerende bukseben og reflekser. High-Tech bodymapped design kombinerer ventilerende stretch materiale med Cordura® forstærkninger. Dertil får du en lang række
  lommer og smarte funktioner, så du får en fleksibel buks med høj komfort og bevægelsesfrihed.

  EN20471, klasse 1. EN 14404.

  6931 FlexiWork, High-Vis Work arbejdsbuks+ med hylsterlommer, kl. 1
 • 6932 FlexiWork, Klasse 2

  Fantastisk arbejdskomfort og fleksibilitet i fluorescerende materiale. Superlet arbejdsbuks med High-Tech body-mapped design kombinerer ventilerende stretch materiale med Cordura® forstærkninger.
  Rummelige hylsterlommer til alt dit værktøj sikrer god funktionalitet og bevægelsesfrihed EN 20471, klasse 2.

  EN20471, klasse 2. EN 14404.

  6932 FlexiWork, High-Vis arbejdsbuks+ med hylsterlommer, kl. 2

Udforsk mere ↓

Forskellen mellem orange og gul

Det er som regel lettere at se en person iført gult fluorescerende tøj end en person iført orange. Det skyldes, at gul har en højere lysstyrke end orange, hvilket betyder, at øjet opfatter det som lysere fra en bestemt vinkel. I et vinterlandskab er det modsatte derimod tilfældet.

Det skyldes, at orange har en større kontrastvirkning på en hvid baggrund. Det vil sige, at selvom orange har en lavere luminans end et gult fluorescerende materiale, er den orange farve mere synlig i et vinterlandskab på grund af den højere kontrast. I dette tilfælde slår kontrast luminans.

Hurtig guide til High-Vis arbejdstøj

Du kan læse mere her om klasser, EN, hvordan det virker og hvordan du passer på dit fluorescerende arbejdstøj.

En hurtig guide til High-Vis arbejdstøj

Snickers Workwear High-Visibility kollektion

Tjek vores High-Vis arbejdstøj!

High-Vis kollektionen

Spørg os