Partner login

Pas på dine knæ med certificeret knæbeskyttelse.

Snickers Workwear - Danmark

Hårdtarbejdende håndværkere lægger mere pres på deres knæ end mange topatleter. Risikoen for knæskader er derfor langt højere blandt fagfolk end andre erhverv. Ved ofte at skifte knæpuder kan skader og kroniske smerter undgås

KneeGuard™ og KneeGuard Pro

Effektive knæpuder, som bliver siddende, hvor de skal, er altafgørende for pålidelig knæbeskyttelse. Det er præcis, hvad du får med Snickers Workwears patenterede KneeGuard™ og KneeGuard Pro positioneringssystemer.

De gør det muligt at placere de specialdesignede knæpuder i forskellige positioner og dermed sikre, at de sidder korrekt og yder maksimal beskyttelse. KneeGuard Pro systemet har desuden ekspansions læg over knæene, der sikrer fremragende beskyttelse, komfort og holdbarhed.

Det unikke knælommedesign på vores bukser har specielle sømme, så du kan justere vores specialdesignede knæpuder i forskellige positioner for at sikre overlegen knæbeskyttelse.

Det unikke design gør også knæpuderne er meget fleksible, når du går, samtidig med de lukker rundt om knæene, når du knæler. Derudover forhindrer de høje sider, at knæene glider af knæpuderne.

sådan vælger du den perfekte knæpude

Ligger du indimellem på knæ eller bruger du meget tid på dine knæ? Måske skifter du tit arbejdsposition fra stående til knæliggende i løbet af din arbejdsdag? Vælg knæpuder, der passer bedst til din arbejdssituation.

Vælg den perfekte knæpude

Hvornår er det tid til at skifte dine knæpuder?

Du skal skifte til nye knæpuder, hvis de ikke vender tilbage til oprindelig form, når du sætter dem under pres. Gør det til en vane altid at inspicere dine knæpuder, når dine bukser bliver vasket!
En god tommelfingerregel er aldrig at genbruge et par knæpuder i et par nye bukser.

Udforsk mere ↓

Vælg den rigtige knæpude

Uanset om du arbejder på knæ på daglig basis eller nu og da, skal du altid bære knæbeskyttelse, når du ligger på knæ.

Tjek vores knæpudesortiment og vælg den knæpude, der passer bedst til din arbejdssituation.
Knæbeskyttelse

Spørg os