Partner login

Slid dine knæpuder - ikke dine knæ

Snickers Workwear - Danmark

Dine knæ skulle gerne holde hele livet - også efter du er gået på pension. Så pas godt på dine knæ og anvend ordentlig knæbeskyttelse. Sørg for indimellem at skifte dine knæpuder - de bliver slidt!

Håndværker der passer på sine knæ

Du har kun et par knæ, så pas godt på dem og anvend ordentlig knæbeskyttelse. Husk indimellem at skifte dine knæpuder - de bliver slidt!

"Jeg ønsker ikke at blive mindet om mine knæ, når jeg kommer hjem fra arbejde."

hvornår anvender du knæpuder?

Hele tiden. Jeg er afhængig af gode knæpuder i mit arbejde. Jeg ligger ofte på knæ på en kofanger, hængende over en motor, eller når jeg bevæger mig rundt for at forsøge at nå noget nedefra. Ofte er jeg nødt til at ligge på knæ på skarpe kanter.

hvad er gode knæpuder for dig?

De D3O Lite, som jeg bruger, virker rigtig godt. Når jeg ligger på knæene, kan jeg mærke, hvordan trykket fordeles over en større overflade. Jeg føler ikke den samme belastning et bestemt sted, hvilket ofte er meget ubehageligt, når man er nødt til at lade knæene glide hen over en ujævn overflade.

hvad kan du godt lide ved dem? 

Jeg sætter især pris på, at knæpuderne er formet efter knæet, og er skræddersyede til knælommerne. Nogle knæpuder, som jeg har prøvet, passede ikke særligt godt og sad ofte i vejen, når jeg gik rundt.

hvad er forskellen, når man skifter til bedre knæpuder? 

Da jeg arbejdede som taglægger, arbejdede jeg hele dage på knæene i bukser med knæpuder af en ældre type. Når jeg kom hjem fra arbejde om aftenen, var mine knæ ofte ømme og nogle gange endda hævede. Som mekaniker mærker jeg også ind imellem træthed i knæene om aftenen, men med Snickers D3O Lite er det blevet meget bedre. Faktisk tænker jeg stort set aldrig på mine knæ.

 • 9191 XTR D3O® håndværker knæpuder

  Ultimative knæpuder til aktive håndværkere med stødabsorberende D3O® materiale for ekstrem knæbeskyttelse og holdbarhed. EN 14404 (Type 2, Level 1).

  Lær mere om model 9191!
 • 9110 Håndværker knæpuder

  Effektive og komfortable knæpuder for certificeret knæbeskyttelse. EN 14404 (Type 2, Level 1).

  Lær mere om model 9110!
 • 9111 Service knæpuder

  Behagelig og certificeret knæbeskyttelse hvis du kun ligger på knæ af og til, indenfor og på plane overflader. Passer til Snickers Workwears KneeGuard™ positioneringssystem. EN 14404 (Type 2 Level 0).

  Lær mere om model 9111!
 • 9112 D3O® Lite håndværker knæpuder

  Det ultimative i komfort, stødabsorbering og beskyttelse til dine knæ. High-Tech D3O® Lite™ materiale med ventilationskanaler. EN 14404 (Type 2, Level 1).

  Lær mere om model 9112!
 • 9118 Åndbare knæpuder

  Certificeret knæbeskyttelse til gulvlæggere. Lette knæpuder, der ikke glider rundt, når du arbejder hårdt. EN 14404 (Type 2, Level 1).

  Lær mere om model 9118!
 • 9119 D3O® Lite gulvlægger knæpuder

  De ultimative gulvlægger knæpuder. Avanceret 3D design og High-Tech D3O® Lite™ materiale sikrer langvarig certificeret beskyttelse, komfort og støddæmpning, når du arbejder på knæene. EN 14404 (Type 2, Level 1).

  Lær mere om model 9119!

Spørg os