Partner login

En klassiker du kan stole

Snickers Workwear - Danmark

Industri installationer er hårdt, mekanisk arbejde, der slider på arbejdstøjet. Det er derfor, Jörgen Olsson, mekaniker og partner hos GIAB er kræsen med sine arbejdsbukser. For ham er der intet, der slår den klassiske 3-serie.

Kraftige 3-serie bukser i bomuldHvor vigtige er dine arbejdsbukser for dig?

For os er de meget vigtige, du tilbringer mange timer i dem hver dag, så du skal føle dig godt tilpas. Vi har prøvet andre mærker i fortiden. Nogle har mærkelige lommer, der ikke fungerer, andre slides for hurtigt. Nu holder vi os til Snickers 3-serie. Det er den model, alle bedst kan lide. 

Hvorfor er det din favorit?

Kvaliteten er god, de har et virkelig god pasform og for os er hylsterlommerne virkelig værdifulde. Nogle af vores medarbejdere bærer en masse værktøj som tænger og skruetrækkere, så de bliver virkelig brugt. Og eftersom vi svejser og foretager en del vinkelslibning sætter vi virkelig stor pris på de kraftige bomuldsstoffer, der ikke brænder så let. 

Skifter du tit bukser?

Ja, arbejdet er hårdt og ofte beskidt. Alle medarbejdere har altid tre par bukser, der ser godt og som fungerer. Da vi køber samme model hver gang, er det let at huske sin størrelse og spørge en kollege om at hente et par, når de kommer forbi butikken. 

Som firma er det vigtigt at se godt ud på arbejdet, så vi går alle i sorte bukser. Vi har flere gange modtaget tilbud og nogle gange gratis arbejdstøj, men vi har altid afvist det.  As a company it’s important to look good at work, so we all stay with black. Jeg tror, at vi er kræsne, men vi foretrækker virkelig at bære det, som vi kan lide.

En favorit i komfort, funktionalitet og beskyttelse

3-serie arbejdsbukser har avanceret snit med Twisted Leg™ design, overlegen knæbeskyttelse, Cordura® forstærkninger for ekstra holdbarhed og en række lettilgængelige lommer.

Med vores klassiske 3-serie arbejdsbukser får du funktionalitet, komfort og beskyttelse, som du kan stole på i enhver situation.

Fås i et bredt udvalg af materialer og farver, med og uden hylsterlommer, der matcher dine behov.

Sammenlign vores modeller og find din favorit!

The 3-serie sortiment

 • 3212 Håndværker bukser med hylsterlommer, DuraTwill

  Ekstremt slidstærke arbejdsbukser i smudsafvisende DuraTwill materiale. Forsynet med avanceret snit med Twisted Leg™ design, Cordura® forstærkninger der giver ekstra slidstyrke plus en række lommer inkl. hylsterlommer og mobiltelefonlomme

  3212 Håndværker bukser med hylsterlommer, DuraTwill
 • 3213 Håndværker bukser med hylsterlommer, Rip-Stop

  Skru ned for varmen. Arbejdsbukser i superlet men slidstærkt rip-stop materiale. Du kan regne med et avanceret snit, overlegen Cordura® forstærket knæbeskyttelse og en række lommer, bl.a. hylsterlommer.

  3213 Håndværker bukser med hylsterlommer, Rip-Stop
 • 3214 Håndværker buks med hylsterlommer, Canvas+

  Suveræne arbejdsbukser fremstillet i ekstrem komfortabelt men holdbart Canvas+. Forsynet med avanceret snit med Twisted Leg™ design, Cordura® forstærkninger der giver ekstra slidstyrke plus en række lommer inkl. hylsterlommer og mobiltelefonlomme.

  3214 Håndværker bukser med hylsterlommer, Canvas+
 • 3211 Håndværker buks med hylsterlommer, CoolTwill

  Kølige arbejdsbukser fremstillet i letvægts CoolTwill materiale. Forsynet med avanceret pasform med Twisted Leg™ design, Cordura® forstærkninger der giver ekstra slidstyrke og en række lommer inkl. hylsterlommer og mobiltelefonlomme.

  3211 Håndværker buks med hylsterlommer, CoolTwill
 • 3215 Håndværker bukser med hylsterlommer, Comfort Cotton

  Avancerede, behagelige arbejdsbukser i blød, vasket bomuld med innovativt snit og en perfekt pasform. Forsynet med Cordura® forstærkninger for ekstra slidstyrke og mange smarte lommer inkl. hylsterlommer.

  3215 Håndværker bukser med hylsterlommer, Comfort Cotton
 • 3223 Gulvlæggerbukser med hylsterlommer, Rip-Stop

  Pas på dine knæ. Du kan regne med pålidelig beskyttelse og funktionalitet i disse avancerede gulvlæggerbukser, der er forsynet med innovativt snit for en perfekt pasform og knælommer med Kevlar® forstærkninger for ekstra holdbarhed.

  3223 Gulvlæggerbukser med hylsterlommer, Rip-Stop
 • 3714 Damebuks med hylsterlommer, Canvas+

  Amazing fit, amazing comfort. True work trousers for women, combining a superior female fit with advanced functionality. Made in Canvas+ fabric with Cordura® reinforcements for extra durability and pink design details for a modern, feminine look.

  3714 Damebuks med hylsterlommer, Canvas+

Spørg os