Partner login

Greb, følelse og beskyttelse

Snickers Workwear - Danmark

Dine hænder er dine vigtigste redskaber, derfor vil vi give dem det bedste. Med hvad gør en handske god? Med vores store udvalg af avancerede arbejdshandsker kan du regne med at få den ultimative kombination af funktionalitet, slidstyrke og beskyttelse, der matcher dit job.

Find de handsker der passer til dig

Vores handsker passer til forskellige arbejdssituationer. Det vigtigste er, at dem du vælger dem, der passer til dine hænder. Sørg for at du får den rigtige størrelse, så du er sikker på at opnå den bedste balance mellem præcision, komfort og beskyttelse. Kilppet eller syet, sømløse eller coatede. Uanset hvad du foretrækker, kan du regne med banebrydende arbejdshandsker i de bedste materialer med den bedste performance og arbejdskomfort.  

Hvordan arbejder du? Hårdt arbejde, hvor du har brug for et sikkert greb og kraftig, polstret beskyttelse - eller præcisions arbejde, hvor fingerføling og fleksibilitet er din topprioritet?

Hvordan er dine hænder? Lange eller korte fingre, tykke eller tynde?

Hvor slidstærke skal dine handsker være? Vores handsker er lavet til at holde. Men skifter du tit handsker, fordi de bliver beskidte, så er en enklere model måske løsningen til dig.

Klar til at performe

“Dine hænder er dine vigtigste redskaber! Det er derfor, vi sætter barren højt og fokuserer på hver eneste detalje for at skabe de perfekte handsker.

For at skabe den perfekte pasform, studerede vi hver eneste detalje af hånden, og især hvordan håndværkere bruger deres hænder. Den viden oplever du i hver eneste søm og snit i vores handsker. Formet til din hånd med smarte detaljer som forbøjede fingre, der tilbyder en naturlig hvilestilling for dine hænder.

At balancere behovet for beskyttelse, præcision og komfort er en stor udfordring. Tyndere handsker, hovedsageligt fra vores Precision familie gør præcisionsarbejdet lettere, mens handsker fra vores Power familie er mere egnede for hårdere arbejdsbetingelser.

I dag tilbyder vi et udvalg, der er let at overskue og bredt nok til at tilbyde dig de rigtige handsker til dit arbejde.”

Cecilia Bergsten, produktudvikler på handsker i Snickers Workwear.

Check out our gloves range!

Power handsker - til hårdt arbejde

Handsker til groft og hårdt arbejde når du f.eks. skal bære eller læsse. Den unikke buede form giver et stærkt og sikkert greb. De sofistikerede mønstre og holdbare materialer sikrer en komfort og beskyttelse, du ikke har oplevet før.

Power handsker

Precision handsker - når du har brug for fingerføling

Lette og fleksible handsker med vægt på smidighed og pasform. Perfekt til præcisionsarbejde. De fleksible materialer på håndryggen, knobeskyttelsen, polstringen og forstærkninger yder optimal beskyttelse og smidighed.

Precision handsker

Specialized handsker - med unik funktionalitet

Handsker optimeret til specielle opgaver. Med de bedste materialer og unikke funktioner. Hver handske er gearet til at yde den ultimative fingerføling, beskyttelse og komfort til den enkelte hånd.

Specialized handsker

Weather handsker - holder dine hænder varme og tørre

Handsker til hårdt arbejde og koldt vejr. Avancerede materialer giver fantastisk fingerføling, friktion og greb i våde og glatte betingelser. Dette er handskerne der holder dine hænder varme og beskyttede uanset vejret.

Weather handsker

Spørg os