Partner login

Møbelsnedker med sans for kvalitet

Møbelsnedker Arnulf Wibler vælger gerne opgaver, der kræver erfaring og stor præcision. Han er især stolt af sine sinkesamlinger – en ældgammel teknik, der giver solide møbler med det lille ekstra.

Mød Arnulf Wibler

Pas på dine knæ

Mød Björn Ödén, mekaniker på tunge køretøjer.

Slid dine knæpuder i stedet for dine knæ

En klassiker du kan stole på

Mød Jörgen Olsson, mekaniker og partner med GIAB.

Favorit bukser

"Møbelverdenens Dumbledore"

Greg McGeough er manden bag irske Barrell & Gunn. Et møbelfirma, som har skabt sin helt egen niche ved hjælp af japansk teknologi fra 1600-tallet og amerikansk industriel vintagestil.

Mød Greg McGeough

Test af de nye XTR arbejdsbukser

Vi er stolte af at præsentere de nye XTR bukser, der tilbyder optimal bevægelsesfrihed og robust slidstyrke. Vi har talt med en af testpersonerne, der var involveret i udviklingen

Mød Tord Modig

Lerbygger med bæredygtige ambitioner

Vi befinder os i et gammelt kalkstenshus i byen Kastlösa på øen Öland, som er den næststørste svenske ø, der ligger i Østersøen lige ud for Smålands kyst. På loftet er Hanna Nilsson i gang med at komme ler på en mursten. Dette skal integreres i en slags ovn, der blev opfundet for mere end 30 år siden, men som aldrig rigtig blev til noget.

Mød Hanna Nilsson

Passion for fliselægning og ligestilling

Julia Schaffer Flemk er fliselægger og passioneret fortaler for lige muligheder i byggebranchen. Denne kamp har ført til, at hun har modtaget legater, hvilket har givet opmærksomhed i medierne og ført til mere arbejde.

Mød Julia Schaffer Flemk

The Perfect Carve

Den schweiziske sportsmand Marc Iselin har været vild med skiløb, siden han blev født, og han har deltaget i både OL og World Cup. I dag driver han sig eget ski-, showboard- og møbelværksted i Dietikon, lige udenfor Zürich i Schwiez. Det giver ham muligheden for at anvende sine praktiske færdigheder som tømrer, og samtidig sørger for produkterne er udviklet og fremstillet efter de højeste standarder.

Sans for detaljer

Åre Timmerhus

Nye huse. Gamle teknikker.

Vintrene i Åre i Sverige er lange og kolde. Alligevel arbejder Isak Stålenhag og hans kolleger hos Åre Timmerhus udendørs året rundt med at bygge bjælkehuse. Det kan kun lade sig gøre med det helt rigtige tøj.

Mød Åre Timmerhus