Partner login

”De mest komfortable bukser, der nogensinde er lavet”

Snickers Workwear - Danmark

Sådan lød udfordringen for design- og udviklingsteamet hos Snickers Workwear, da projektet blev sat i gang for et år siden. Vi havde lejlighed til at tale med Tord Modig, som er en af de udvalgte Snickers Workwear testpiloter, der deltog i projektet.

Det var på høje tid at få en bedre knæbeskyttelse

Tord Modig klatrer op ad en stejl stige, der står lænet på ad et hus Nacka uden for Stockholm. Det er tydeligt at se, at han har gjort det mange gange før. Han er på vej op på øverste etage, hvor han først skal lægge et underlag af spånplader og derefter et massivt trægulv. For noget tid siden var han ude for en arbejdsulykke, der resulterede i et brækket knæ. Som følge af ulykken har han haltet i et stykke tid, men det gør han ikke længere. ”Jeg var i gang med at lægge et gulv og lå som sædvanligt på knæ, og da jeg rakte ud efter et stykke værktøj og lagde hele min kropsvægt på mit ene knæ, hørte jeg et smæld. Knæpuden havde forskubbet sig, og min knæskal ramte en sten, hvilket forårsagede et brud. Det fik mig til at indse, at det var på høje tid at anskaffe mig noget bedre knæbeskyttelse.

tester ny model

Tord havde på Instagram læst om Conny Johansson, der efter at have arbejdet i 30 år som gulvlægger havde fundet et par arbejdsbukser fra Snickers Workwear, som var designet specielt til gulvlæggere. Bukserne er fremstillet af et slidstærkt stretchmateriale og har indbygget knæbeskyttelse, der former sig efter brugeren. Tord tog kontakt. En produktudvikler hos Snickers Workwear faldt over samtalen på Instagram og kontaktede Tord for at høre, om han ville være interesseret i at teste en ny model.

"Jeg er nu i gang med min femte måned, og jeg forventer, at de holder 4 til 5 måneder endnu. Man kan stort set ikke se, at de er slidt."

virkelig komfortable og lette

”Jeg har nu brugt de nye XTR bukser hver dag i 5 måneder. Jeg er meget overrasket over, at de kan være så lette og behagelige at have på og samtidig være robuste nok til at kunne klare arbejde på knæene i 5 timer om dagen 5 dage om ugen. Jeg læste på Snickers Workwears hjemmeside, at man skal forvente at skulle udskifte sine arbejdsbukser efter seks måneder, hvis man bruger dem dagligt og udsætter dem for hård belastning. Jeg er nu i gang med min femte måned, og jeg forventer, at de holder 4 til 5 måneder endnu. Man kan stort set ikke se, at de er slidt.”

integreret bælt med klikspænde

Tord sætter stor pris på funktioner, der gør arbejdet lettere og mere behageligt. ”Jeg kan især godt lide det indbyggede bælte med klikspænde. Du kan justere størrelsen, selv når bæltet er spændt. Jeg er også glad for knivlommen, som sikrer, at jeg har nem adgang til mit vigtigste værktøj uanset
arbejdsstilling.”

PROFIL TORD MODIG

Alder: 41.
Bopæl: Södertälje.
Gulvlægger siden: 2008.
Niche: 90% vedligeholdelsesservice i udlejningsejendomme, hvor han arbejder med udskiftning af gulvbelægninger og tæpper.
Virksomhed: Selvstændig, Modig Golv & Fastighet

Hej... MALIN ENOKSSON

Hvad er de 5 bedste egenskaber ved bukserne?

Malin Enoksson, en af produktudviklerne bag de nye XTR bukser, fortæller om de 5 bedste egenskaber ved bukserne.

1. De avancerede knælommer fremstillet af stretchmateriale og robust Kevlar, der holder knæpuderne på plads, selvom brugeren kravler rundt på knæ.

2. Alle de smarte lommer! For eksempel de lettilgængelige hylsterlommer med tapede lynlåse, en forstærket lomme til skruer og vores nye knivlomme.

3. Med det formsyede design føles disse bukser behagelige, ligeså snart du får dem på. Takket være de formsyede ben bevæger lommerne sig helt rigtigt, når du bevæger dig.

4. De robuste Cordura® forstærkninger omkring anklerne og på lommerne.

5. Det integrerede, men aftagelige bælte med polyamidspænde, der er let at justere. Det sikrer uovertruffen pasform i taljen og høj komfort. Med disse bukser er det nærmest en fornøjelse at ligge på knæ!

Udforsk mere ↓

Stræk ud på dine knæ

Med det bedste fra FlexiWork og vores klassiske gulvlæggerbukser, er disse bukser godt på vej til at blive din nye favorit. Ekstrem slidstærk, fleksibel og komfortabel med avanceret funktionalitet.

6923 FlexiWork, XTR buks+ med hylsterlommer

Spørg os