Partner login

Stretch-testen

Snickers Workwear - Danmark

Den irske elektriker Liam Cunningham bruger arbejdstøj til at opbygge sit eget brand. Da vi bad ham om at deltage i udviklingen af 6241 AllroundWork arbejdsbukserne i stretch, blev han virkelig overrasket. Ikke alene over, hvor smarte de fik ham til at se ud, men også over, hvor fleksible og behagelige de føltes.

Stretch bukser fra Snickers Workwear

– De er så bløde, at jeg næsten ikke mærker dem. Det er nærmest, som om de er en del af min krop, siger Liam.

"I første omgang var jeg bange for, at slim fit pasformen ville være et problem på lofter og andre trange steder. Det er faktisk lige modsat. Bukserne har forskellige typer stretchstof på forskellige dele af tøjet, der hjælper dig, hvor du har brug for det. For eksempel stoffet med 4-vejsstretch i taljen og bag på benene, der giver større bevægelsesfrihed."

Men det er ikke den eneste grund til, at de er blevet dine yndlingsbukser?

"Det er rigtigt, at der også er en mere overfladisk tilgang. Irske håndværkere, især de yngre, vil ikke have arbejdstøj, der ikke giver sikkerhed, beskyttelse og funktionalitet på jobbet. Et moderne design, der er formet til kroppen, er lige så vigtigt. Disse bukser har det hele, hvilket man ikke ser ofte."

Masser af fleksibilitet og bevægelsesfrihed med stretch bukser

Hvorfor er udseendet blevet vigtigt i en branche, der handler om at blive beskidt?

"Hos Elite Electrical bruger vi arbejdstøj til at opbygge vores brand. En pæn fremtræden er blevet en konkurrencemæssig fordel. Disse nye bukser får mig til at se smart og præsentabel ud på en måde, der får andre håndværkere på byggepladser i hele Irland til at stoppe op og spørge mig, hvor jeg har købt dem."

Stretch bukser og KneeGuard pro knælommer

Vil du sige, at stil går forud for funktion i bukserne?

"Nej, det vil jeg ikke. Bukserne har alle de typiske smarte Snickers detaljer: De vigtige hylsterlommer til alle mine små skruer, telefonlommen, knivholderen og sidst – men ikke mindst – KneeGuard Pro knælommerne med ekspansionslæg, der holder mine knæpuder på plads og giver suveræn beskyttelse. Knæpuder, der ikke sidder rigtigt, er lig med en dårlig dag på jobbet!"

Når du taler om dit arbejdstøj, lyder det som om, du kun køber Snickers Workwear?

"Ja, og jeg må tilføje endnu en indlysende grund: holdbarheden. Ved at betale 30% mere, får jeg 100-200% mere ud af et par Snickers Workwear bukser. Det, synes jeg, er god valuta for pengene."

Fakta om Liam Cunningham

Alder: 32
Familie: Kæreste og hund
Arbejde: Elektriker - Elite Electrical i Kildare, Irland.
Arbejdserfaring: 15 år
Virksomhedsmotto: “At udføre alle opgaver med samme omhu og opmærksomhed, som vi ville gøre, hvis det var hjemme hos os selv.”

Udforsk mere ↓

Slim fit stretch bukser

Stretch arbejdsbukser med street look og smallere ben. Stretch Cordura® på knæ kombineret med 4-vejs stretch bagpå sikrer stor fleksibilitet og komfort.

6241 AllroundWork, stretch bukser med hylsterlommer

Spørg os