Partner login

Klæd dig på efter vejret

Snickers Workwear - Danmark

HOLD DIG VARM I KULDEN

Det er nemt at klæde sig varmt på, når det er koldt. Men at klæde sig rigtigt på, kræver mere fokus. Du har brug for kropstilpasset design, avanceret ventilation og mulighed for at kontrollere og regulere varmen fra din krop

Sådan skal du klæde dig på, hvis du vil holde dig varm i kulden

HOLD DIG TØR I REGNEN

Hvis du vil holde dig tør og føle dig veltilpas, skal du vælge det rigtige regntøj til opgaven. Valget afhænger af flere faktorer, f.eks. nedbørstype, hvor intensivt du arbejder, og hvor mange timer du opholder dig udenfor.

Sådan skal du klæde dig på, hvis du vil holde dig tør i regnen

SNYD VINDEN

Blæsevejr kan virkelig gøre alting koldere. Selvom det er en tør og klar dag, får vinden temperaturen til at falde ganske meget – og det påvirker kropsvarmen og komforten. Derfor er det vigtigt at være forberedt på at holde varmen.

Sådan skal du klæde dig på, hvis du vil snyde vinden

SKRU NED FOR VARMEN

Når det bliver rigtigt varmt og fugtigt, er ventilation en nødvendighed. Vores tøj er udstyret med avanceret design og intelligente materialer, der sikrer høj arbejdskomfort, ventilation og funktionalitet.

Sådan skal du klæde dig på, hvis du vil holde dig afkølet i varmen

37.5® teknologi - for åndbarhed

En nye serie af arbejdstøj baseret på 37.5® teknologi kan forbedre håndværkernes præstation. Navnet kommer fra den ideelle relative fugtighed i mikroklimaet tæt på huden og den gennemsnitlige persons ideelle kropstemperatur. Top atleter har længe nydt fordelene ved performance tøj, nu er det håndværkernes tur

Sådan fungerer 37.5® teknologien

Spørg os