Partner login

Kokosnødder og vulkansk sand skal booste håndværkernes performance

Snickers Workwear - Danmark

Topatleter har længe haft glæde af fordelene ved teknisk tøj. Nu kan håndværkere gøre det samme. Snickers Workwear er en af de første producenter, der introducerer 37.5® teknologi i arbejdstøj.

ydeevne og komfort er tæt forbundet

Som enhver atlet vil fortælle dig: Når det kommer til tøj, så er ydeevne og komfort tæt forbundet. Gregory W. Haggquist, Ph.D, grundlægger og teknisk chef for det banebrydende materiale 37.5®, fortæller, at en atlets ydeevne kan forbedres med op til 26% ved brug af avanceret teknologi.

Nu kan en ny serie arbejdstøj baseret på 37.5® teknologi forbedre håndværkernes ydeevne. Navnet stammer fra den idelle fugtighed i mikroklimaet tæt på huden og en persons gennemsnitlige kropstemperatur. “Oprindeligt havde vi fokus på lugt-elminerende materialer ved hjælp af aktivt kul, men i løbet af vores forskning, fandt vi, at det havde egenskaber, der var perfekt til regulering af kropstemperaturen", siger Haggquist.

37.5® Teknologi køler når det er varmt og varmer, når det er koldt

Haggquist opdagede, at aktivt kul, der er indlejret i tekstiler, fremskynder omdannelsen af væske til damp, køler dig ned, når det er varmt og varmer dig op, når det er koldt. I modsætning til konventionelle fugtstyrende materialer handler 37.5® teknologien i første omgang om at forhindre sved. 

"Problemet med materialer, der absorberer fugt, er, at de løser problemet, efter det er opstået; du sveder, og så begynder materialet at arbejde," siger han. "Det er for sent. Du vil gerne have et materiale, der ved, hvad din krop har brug for på forhånd."37.5 teknologi

Fra vulkansk sand og kokosnøddeskaller

Udledt af vulkansk sand og aktivt kul fra kokosnøddeskaller, bliver de aktive partikler dybt indlejret i fibrene og sikrer en hurtigere tørring og mere effektiv afkøling af kroppen. De mikroskopiske kulpartikler kan både absorbere og frigive infrarødt lys udsendt fra kroppen, og på den måde enkelt opvarme eller nedkøle huden efter behov.

“Vi startede med fritidstøj, udvidede til livsstils- og træningstøj, og nu arbejdstøj," siger Haggquist. "Jo mere komfortable håndværkere er, desto mere produktive er de. Det reducerer også risikoen for fejl og ulykker.”

Perfekt teknologi til arbejdstøj

"Henry Lundberg, udviklingschef hos Snickers Workwear, siger, at det handler om at forbedre komforten og skabe en bedre arbejdsoplevelse. "Denne teknologi passer perfekt til vores arbejdstøj med dens overlegne absorberende evne," siger han. "Vi testede flere lignende teknologier på markedet, men ingen af dem var på højde med 37.5®."

Iflg. Lundberg er der et stigende antal brugere, der ønsker arbejdstøj med bedre køleegenskaber, ventilation og fugtabsorbering. "Inkluderingen af 37.5® i vores sortiment er en respons på vores kunders efterspørgsel - specielt fra håndværkere i regioner med lange perioder med varmt vejr, som Centraleuropa," siger han.

Brugertests har givet positiv feedback

Snickers Workwear udførte både laboratorietests og brugertests på 37.5® før teknologien blevet taget i brug i produkterne. "Vi har fået mange positive tilbagemeldinger fra brugerne, der fremhæver den øgede komfort i materialet, specielt under varme forhold," siger Lundberg.

“Denne banebrydende moderne teknologi passer fint ind i vores strategi om at tilbyde det bedste arbejdstøj på markedet med det mål at forbedre brugerens effektivitet og komfort," siger Lundberg. “Den har unikke egenskaber og det føles fantastisk at være en af de første arbejdstøjsproducenter, der lancerer den på markedet.”

Spørg os