Partner login

Hold dig varm i kulden

Snickers Workwear - Danmark

Det er nemt at klæde sig varmt på, når det er koldt. Men at klæde sig rigtigt på, kræver mere fokus. For når du arbejder hårdt, begynder du at svede. Og når tempoet sidenhen sættes ned, afkøles den fugt, din krop har dannet, og du begynder at fryse.

Derfor har du brug for avanceret ventilation og mulighed for at styre og regulere din kropsvarme. Det får du med Snickers 3-lags system og samtidig opnår du en enstående arbejdskomfort og masser af funktionalitet.

3-lag.

Hold dig varm i kulden med 3-lags systemet

Inderlag for fugttransport.

Glem alt om Bomuld – det absorberer vand og holder på det. Vores undertøj i blød og behagelig Wicking Polyester holder din krop tør og varm.

Et mellemlag giver isolering.

Denne beklædning er udformet, så den skaber en isolerende lomme af luft omkring din krop – som holder dig varm. Vælg mellem vores avancerede udvalg af microfleece, fleece, pile og quilt.

Yderlag til beskyttelse mod vejr og vind.

Her har du brug for pålidelig beskyttelse mod vind og vand. Dit tøj skal være vandtæt, åndbart, stærkt og holdbart. Som vores nye avancerede A.P.S. produkter.

TÆNK I SIKKERHED.

Hold dig varm selvom termometeret viser o graderAt holde sig varm i kulden er afgørende for sikkerheden på jobbet. Når du fryser, nedsættes din reaktionsevne, du bliver mindre effektiv, og du risikerer at træffe dårlige beslutninger. Den menneskelige organisme kan tilpasse sig tropiske forhold, men den kan ikke akklimatisere sig til koldt vejr. Løsningen er altid at beskytte kroppen med en hensigtsmæssig beklædning, som f.eks. isolerende arbejdstøj fra Snickers Workwear.

KLIMAKOMFORT.

Med avanceret ventilation kan du justere temperaturen, så du opnår optimal komfort. Lynlåsen foran er én måde at gøre det på, ventilationslynlåsene under armene er en anden måde og du kan også justere den nederste del af jakkerne og bukserne.

Husk at en stor del af kropsvarmen forsvinder via hovedet, så anvend en beanie eller en hætte.

Spørg os