Partner login

Tre trin der hjælper dig med at overvinde vejret

Snickers Workwear - Danmark

Det er ikke så svært af klæde sig varmt, når det er koldt. Men det kræver flere overvejelser, når du arbejder under kolde forhold. Intensivt og hårdt arbejde får dig ofte til at svede.

Når intensiteten derimod sættes ned, afkøles sveden, og du ender med at føle dig kold. Det, du har brug for, er avanceret ventilation og mulighed for at styre og regulere varmen fra din krop.

Vores råd er at anvende tre lag tøj, så du forbliver varm, tør og veltilpas.

1. At holde sig tør er, at holde sig varm

Hold dig tør for at holde varmen

Det tøj, du bærer tæt på kroppen, er afgørende for, at du forbliver tør og frisk. Vores inderlag giver dig sømløs komfort og god pasform, men har forskellige grader af ventilation og varme alt efter aktivitetsniveauet på arbejdet. Vælg undertøj fra vores nye kollektion af inderlag, FlexiWork,
FlexiWork Wool eller LiteWork 37.5® for aktiv fugttransport

37.5® Teknologi undertøj

Ekstremt hurtigtørrende materiale (tørrer fem gange hurtigere end tilsvarende materialer) sikrer overlegen frisk og tør arbejdskomfort. High-Tech aktiv partikelteknologi med naturlige kokos trækulspartikler og anti-lugt behandling.

Undertøj med 37.5® teknologi

FlexiWork undertøj i uld

Det ultimative inderlag med overlegen varme fra uld og avanceret design, når det er rigtig koldt eller når aktivitetsniveauet varierer. Designet for fremragende ventilation og isolering med naturlig lugt-forebyggelse.

Tjek produkterne

FlexiWork undertøj

Avanceret design der tilbyder optimal kombination af ventilation, varme og beskyttelse - så du kan performe dit bedste.

Innovativt og hurtigtørrende stretch materiale som transporterer sved og fugt væk fra kroppen.

Tjek produkterne

Hold på varmen

Luftige materialer er fremragende som mellemlag. Vores tøj er designet til at isolere ved at skabe en isolerende lomme af luft omkring kroppen – som holder dig varm. Vælg blandt vores store udvalg af mellemlag i materialer som microfleece, fleece, pile og quilt.

A.I.S. fleecejakke

Vær på forkant i denne komfortable, varme og fleksible stretch fleecejakke. Blødt, fuldstretch materiale med børstet inderside sikrer fremragende komfort og overlegen bevægelsesfrihed.

Meget strækbart fleecemateriale sikrer overlegen bevægelsesfrihed.

A.I.S. fleecejakke

Strømper

Tag det første rigtige skridt.

Uanset dit arbejdsmiljø har vores nye strømpesortiment en model, der passer. For eksempel Merino uld blandet med stærke Cordura® fibre sikrer blød komfort og stærk slidstyrke. Og gå ikke glip af vores strømper i det nye 37.5® materiale, der tilbyder en ultimativ tør oplevelse og fremragende fugttransport.

Strømper

En skal der trodser elementerne

Det sidste trin til at sikre dig mod elementerne er et yderlag i høj kvalitet med god beskyttelse mod vind og vand. Vælg tøj, der er vandtæt og åndbart, men stadig robust og slidstærkt, så det kan holde til hårdt arbejde og sikre, at du forbliver tør, varm og veltilpas.

Klimakomfort

Med avanceret ventilation kan du justere temperaturen og opnå optimal komfort.

Lynlåsen foran er en måde at gøre det på, en anden er ventilations lynlåsene, og så kan både jakke og bukser justeres forneden.

1300 FlexiWork, stretch vandtæt skaljakke

Glem ikke dit hoved

At holde hovedet koldt er ikke et ordsprog, der skal tages bogstavligt. Faktisk vil du performe meget bedre, hvis du holder dit hoved varmt og behageligt.

En hættetrøje er en god start, men glem ikke at anvende en beanie eller kasket, især når temperaturen falder.

Beskyt dit hoved med en beanie

Tænk sikkerhed

At holde sig varm i kulden er afgørende for sikkerheden på arbejdspladsen. Når du er kold, er din reaktionsevne hæmmet, du bliver mindre effektiv, og du risikerer at træffe dårlige beslutninger.
Den menneskelige organisme kan tilpasse sig tropiske forhold, men kan ikke akklimatisere sig til koldt vejr.

Løsningen er altid at beskytte din krop med passende tøj - som f.eks. Snickers Workwears vintertøj.

Tjek vores vinterparkaer
 • Inderlag - Hold dig tør for at holde varmen

  9409 LiteWork, 37.5® lange underbukser sømløse
  9418 LiteWork, 37.5® T-shirt med lange ærmer sømløs
  9217 LiteWork, 37.5® strømper

  Snickers Workwear undertøj
 • Mellemlag - Hold på varmen

  9435 Body Mapping Microfleece pullover med kort lynlås
  9434 Body Mapping Microfleece bukser
  9217 LiteWork, 37.5® strømper

  Snickers Workwear undertøj
 • Yderlag - En skal der trodser elementerne

  6901 AllroundWork, vandtæt skalbuks
  1303 AllroundWork, vandtæt skaljakke
  9024 FlexiWork, stretch fleece beanie
  9574 Precision Protect Gloves

  Snickers Workwear undertøj

Udforsk mere ↓

Koldt? Varmt? Vådt? Blæsende?

En ting er sikkert: Du kan ikke ændre vejret. Men vejret kan ændre sig fra den ene sæson til den næste, og nogle gange fra time til time. Det stiller store krav til dit arbejdstøj.

Bekæmp kulden

At klæde sig varmt på, når det er koldt, er let. Men at klæde sig rigtigt på kræver mere opmærksomhed. For når du arbejder hårdt, sveder du, og når du senere sætter tempoet ned, så afkøles den fugt, kroppen har skabt, og du begynder at ryste.

Du har brug for avanceret ventilation og muligheden for at kontrollere og regulere varmen fra din krop. Det får du, hvis du anvender 3-lags systemet fra Snickers Workwear – så er du sikret enestående funktionalitet og arbejdskomfort.

Lær mere om, hvordan du holder dig varm i kulden

Snyd vinden

Når det begynder at blæse, skal du være opmærksom. For selv om det er en tør og klar dag, kan vinden få temperaturen til at falde drastisk. Men hvis du vælger den rigtige vindtætte beklædning, holder du dig varm og komfortabel.

Valget afhænger af, hvor intenst du arbejder, og hvor længe du opholder dig udendørs. Når du arbejder hårdt, er materialets åndbarhed afgørende for ventilationen af din kropsvarme. Jo længere du arbejder, jo større krav stiller det til den vindtætte teknologi, der anvendes i tøjet.

Lær mere om, hvordan du snyder vinden

Hold dig tør i regnen

At holde sig tør og komfortabel i regnen handler om at vælge den rigtige type regntøj til jobbet. Valget afhænger af, hvor intenst du arbejder og hvor lang tid, du skal arbejde i regnen uden pause.

Når du arbejder hårdt, er materialets åndbarhed afgørende for ventilationen af din kropsvarme. Jo længere du arbejder, jo større krav stiller det til den vandtætte teknologi, der anvendes i tøjet.

Lær mere om hvordan du holder dig tør i regnen

Spørg os