Partner login

Tre trin til at holde dig varm i kulden

Snickers Workwear - Danmark

Det er ikke så svært af klæde sig varmt, når det er koldt. Men det kræver flere overvejelser, når du arbejder under kolde forhold. Intensivt og hårdt arbejde får dig ofte til at svede.

Når intensiteten derimod sættes ned, afkøles sveden, og du ender med at føle dig kold. Det, du har brug for, er avanceret ventilation og mulighed for at styre og regulere varmen fra din krop.

Vores råd er at anvende tre lag tøj, så du forbliver varm, tør og veltilpas.

1. At holde sig tør er, at holde sig varm

Inderlag for fugttransport

Det tøj, du bærer tæt på kroppen, er nøgle til, at du forbliver tør og frisk. Vores inderlag giver dig sømløs komfort og god pasform, men har forskellige grader af ventilation og varme alt efter aktivitetsniveauet på arbejdet. Vælg undertøj fra vores nye kollektion af inderlag, FlexiWork,
FlexiWork Wool eller LiteWork 37.5® for aktiv fugttransport

37.5® Teknologi undertøj

Ekstremt hurtigtørrende materiale (tørrer fem gange hurtigere end tilsvarende materialer) sikrer overlegen frisk og tør arbejdskomfort. High-Tech aktiv partikelteknologi med naturlige kokos trækulspartikler og anti-lugt behandling.

Undertøj med 37.5® teknologi

FlexiWork undertøj i uld

Det ultimative inderlag med overlegen varme fra uld og avanceret design, når det er rigtig koldt eller når aktivitetsniveauet varierer. Designet for fremragende ventilation og isolering med naturlig lugt-forebyggelse.

Tjek produkterne

FlexiWork undertøj

Avanceret design der tilbyder optimal kombination af ventilation, varme og beskyttelse - så du kan performe dit bedste.

Innovativt og hurtigtørrende stretch materiale som transporterer sved og fugt væk fra kroppen.

Tjek produkterne

2. Hold varmen inde

Mellemlag for isolering

Luftige materialer er fremragende som mellemlag. Vores tøj er designet til at isolere ved at skabe en isolerende lomme af luft omkring kroppen – som holder dig varm. Vælg blandt vores store udvalg af mellemlag i materialer som microfleece, fleece, pile og quilt.

Varm hættetrøje i mesh fleece

Moderne hættetrøje i mesh fleece for øget åndbarhed og et råt, moderne look. Forsynet med børstet inderside for isolering og en vandafvisende brystlomme med lynlås.

Børstet inderside giver god varme og komfort og tommelfingergreb i manchetter holder ærmerne på plads.

8041 FlexiWork, fleece hættetrøje

Uldtrøje med kort lynlås

Har du brug for et varmt og behageligt mellemlag, så anvend denne forstærkede striktrøje i uld med kort lynlås. Fugttransporterende og ren naturlig uldkomfort.

Uld modvirker lugt og kan anvendes flere dage uden at blive vasket. Absorberer fugt og varme selv når det fugtigt.

2905 Uldtrøje med kort lynlås

3. En skal der trodser elementerne

Yderlag for vejrbeskyttelse

Det sidste trin til at sikre dig mod elementerne er et yderlag i høj kvalitet med god beskyttelse mod vind og vand. Vælg tøj, der er vandtæt og åndbart, men stadig robust og slidstærkt, så det kan holde til hårdt arbejde og sikre, at du forbliver tør, varm og veltilpas i koldende og blæsende forhold.

Vandtæt skaljakke

Regnvejr er ikke noget problem. Du kan trygt fortsætte med at arbejde i denne elastiske, 3-lags vandtætte skaljakke med tapede sømme, overlegen bevægelsesfrihed og masser af komfort.

Ærmerne er længere på oversiden af hånden for ekstra beskyttelse uden at hæmme bevægelsesfriheden. Forlænget ryg sikrer beskyttelse i alle arbejdsstillinger

1300 FlexiWork, stretch vandtæt skaljakke

Vandtæt vinterjakke

Gå ikke på kompromis, hold dig varm og tør i denne jakke med fantastisk pasform, der er velegnet til håndværkere. Kraftig 3D mesh for på ryggen holder et isolerende lag luft omkring kroppen, der sikrer varme og komfort. Fleeceforet, vindbeskyttende krave og indvendige elastiske manchetter med tommelfingergreb holder dig varm og komfortabel.

1102 AllroundWork, 37.5® vandtæt vinterjakke

Varmt tilbehør

Glem ikke dit hoved

At holde hovedet koldt er ikke et ordsprog, der skal tages bogstavligt. Faktisk vil du performe meget bedre, hvis du holder dit hoved varmt og behageligt.

En hættetrøje er en god start, men glem ikke at anvende en beanie eller kasket, især når temperaturen falder.

Beskyt dit hoved med en beanie

Strømper

Tag det første rigtige skridt.

Uanset dit arbejdsmiljø har vores nye strømpesortiment en model, der passer. For eksempel Merino uld blandet med stærke Cordura® fibre sikrer blød komfort og stærk slidstyrke. Og gå ikke glip af vores strømper i det nye 37.5® materiale, der tilbyder en ultimativ tør oplevelse og fremragende fugttransport.

Strømper

Beskyt dine hænder

Mange handsker passer til forskelige jobs. Vigtigst er det, at det par du vælger, passer til dine hænder.

Vores Weather gloves passer til hårdt arbejde og koldt vejr. Avancerede materialer giver fantastisk fingerføling, friktion og greb i våde og glatte betingelser. Dette er handskerne der holder dine hænder var,e og beskyttede uanset vejret.

Tjek vores handsker

Sådan klæder du dig på i 3 lag

 • Inderlag - Hold dig tør for at holde varmen

  9409 LiteWork, 37.5® lange underbukser sømløse
  9418 LiteWork, 37.5® T-shirt med lange ærmer sømløs
  9217 LiteWork, 37.5® strømper

  Snickers Workwear undertøj
 • Mellemlag - Hold på varmen

  9435 Body Mapping Microfleece pullover med kort lynlås
  9434 Body Mapping Microfleece bukser
  9217 LiteWork, 37.5® strømper

  Snickers Workwear undertøj
 • Yderlag - En skal der trodser elementerne

  6901 AllroundWork, vandtæt skalbuks
  1303 AllroundWork, vandtæt skaljakke
  9024 FlexiWork, stretch fleece beanie
  9574 Precision Protect Gloves

  Snickers Workwear undertøj

Udforsk mere ↓

Koldt? Varmt? Vådt? Blæsende?

En ting er sikkert: Du kan ikke ændre vejret. Men vejret kan ændre sig fra den ene sæson til den næste, og nogle gange fra time til time. Det stiller store krav til dit arbejdstøj.

Bekæmp kulden

At klæde sig varmt på, når det er koldt, er let. Men at klæde sig rigtigt på kræver mere opmærksomhed. For når du arbejder hårdt, sveder du, og når du senere sætter tempoet ned, så afkøles den fugt, kroppen har skabt, og du begynder at ryste.

Du har brug for avanceret ventilation og muligheden for at kontrollere og regulere varmen fra din krop. Det får du, hvis du anvender 3-lags systemet fra Snickers Workwear – så er du sikret enestående funktionalitet og arbejdskomfort.

Lær mere om, hvordan du holder dig varm i kulden

Snyd vinden

Når det begynder at blæse, skal du være opmærksom. For selv om det er en tør og klar dag, kan vinden få temperaturen til at falde drastisk. Men hvis du vælger den rigtige vindtætte beklædning, holder du dig varm og komfortabel.

Valget afhænger af, hvor intenst du arbejder, og hvor længe du opholder dig udendørs. Når du arbejder hårdt, er materialets åndbarhed afgørende for ventilationen af din kropsvarme. Jo længere du arbejder, jo større krav stiller det til den vindtætte teknologi, der anvendes i tøjet.

Lær mere om, hvordan du snyder vinden

Hold dig tør i regnen

At holde sig tør og komfortabel i regnen handler om at vælge den rigtige type regntøj til jobbet. Valget afhænger af, hvor intenst du arbejder og hvor lang tid, du skal arbejde i regnen uden pause.

Når du arbejder hårdt, er materialets åndbarhed afgørende for ventilationen af din kropsvarme. Jo længere du arbejder, jo større krav stiller det til den vandtætte teknologi, der anvendes i tøjet.

Lær mere om hvordan du holder dig tør i regnen

Spørg os