Partner login

Skru ned for varmen

Snickers Workwear - Danmark

Hvis du skal holde sig afkølet, skarp og veltilpas i varmt vejr, er det vigtigt at vælge det rette arbejdstøj. For at du kan yde dit bedste skal arbejdstøjet tilbyde god ventilation, være lavet af hurtigtørrende materialer og samtidig give den beskyttelse, du har brug for. Forbered dig på varme arbejdsdage.

klæd dig efter forholdene

Solens varme brænder. Du mærker, hvordan sveden pibler frem, og længes desperat efter en befriende brise, som kan køle dig ned. Det er tid til at skrue ned for varmen. Her er tre vigtige forhold, som du skal tage højde for, når du klæder dig på til varmt vejr.

Ventilation

Når temperaturen stiger, er ventilation vigtigt. Ventilation kan opnås på forskellige måder – enten via arbejdstøjets design eller funktioner. To af de vigtigste funktioner, vi benytter til at gøre vores arbejdstøj meget åndbart, er 37.5® teknologien, som virker kølende, og Mechanical Air Flow™, som er integreret ventilation på bagsiden af knæene.

Materiale

Hvilket stof der anvendes til dit arbejdstøj, har betydning for, hvor behageligt det er igennem hele arbejdsdagen. Let stof giver mere ventilation og tørrer hurtigt, mens for eksempel bomuld suger fugt og tørrer langsomt. Vores LiteWork kollektion er specialudviklet til varme arbejdsdage og omfatter arbejdstøj, som er fremstillet af lettere stof for at sikre god ventilation og komfort.

Beskyttelse

Sikkerheden kommer altid i første række, også på de varmere arbejdsdage. Hvis du arbejder meget på knæene i løbet af dagen, skal du sørge for at iføre dig piratbukser i stedet for shorts, så du kan bruge ordentlig knæbeskyttelse, samtidig med at du får glæde af den ventilation, kortere arbejdsbukser tilbyder. Dit hoved skal naturligvis også beskyttes. Tag kasket på, når du arbejder i direkte sollys.

LET OG HURTIGTØRRENDE ARBEJDSTØJ

Vores LiteWork kollektion er specialudviklet til varmere vejr. Til denne kollektion har vi anvendt den revolutionerende 37.5® teknologi, som giver en optimal svedtransport og ventilation. Avanceret funktionalitet og enestående materialer sikrer kølig og tør arbejdskomfort uanset vejrforholdene.

Se vores LiteWork kollektion

BLIV I DIN KOMFORTZONE

Det kan være svært at regulere kropsvarmen og fugtigheden, når du udfører fysisk arbejde. Arbejdspræstation og komfort er tæt forbundet. Vi har anvendt 37.5® teknologien i vores arbejdstøj, så du kan føle dig tør og veltilpas hele dagen, uanset hvilken temperatur der er udenfor.

Læs mere om 37.5® teknologien

PIRATBUKSER ELLER SHORTS?

Når du skal vælge mellem piratbukser eller shorts, skal du vælge mellem dit behov for beskyttelse og dit behov for ventilation, eftersom piratbukser beskytter knæene. Det er også et spørgsmål om, hvilke funktioner og egenskaber, du har brug for, f.eks. hvor mange lommer og hvilken type. Stilen er naturligvis også vigtig.

Find den rette længde

BESKYT DIT HOVED

Sørg for at beskytte dit kloge hoved.

Undgå at blive overophedet ved at dække hovedet med en kasket på varme og solrige dage. Vores kasketter beskytter godt mod solen, og modellerne med forformet skygge giver dig også en vis attitude. Alle vores kasketter har masser af plads til profilering af virksomheden.

Se vores tilbehør

HOLD DIG KØLIG

En T-shirt er den perfekte overdel på varme og solrige arbejdsdage.

Vores udvalg af T-shirts omfatter nogle yderst behagelige overdele. Sortimentet omfatter modeller med korte og lange ærmer, så du kan vælge det design, du foretrækker. Det er også muligt at få lavet virksomhedsprofilering på de fleste af vores T-shirts.

Se vores T-shirts

HIGH-VIS SOMMERUDGAVEN

Vores forårs-/sommerkollektion med reflekstøj omfatter arbejdstøj i AllroundWork-, FlexiWork- og LiteWork-serien. Kollektionen omfatter shorts, polotrøjer og T-shirts med stor synlighed, som også er lettere og mere ventilerende. Beskyt dig bedst muligt ved at være synlig.

Se vores High-Vis kollektion

Udforsk mere ↓

Snyd vinden

Når det begynder at blæse, skal du være opmærksom. For selv om det er en tør og klar dag, kan vinden få temperaturen til at falde drastisk. Men hvis du vælger den rigtige vindtætte beklædning, holder du dig varm og komfortabel.

Valget afhænger af, hvor intenst du arbejder, og hvor længe du opholder dig udendørs. Når du arbejder hårdt, er materialets åndbarhed afgørende for ventilationen af din kropsvarme. Jo længere du arbejder, jo større krav stiller det til den vindtætte teknologi, der anvendes i tøjet.

Lær mere om, hvordan du snyder vinden

Hold dig tør i regnen

At holde sig tør og komfortabel i regnen handler om at vælge den rigtige type regntøj til jobbet. Valget afhænger af, hvor intenst du arbejder og hvor lang tid, du skal arbejde i regnen uden pause.

Når du arbejder hårdt, er materialets åndbarhed afgørende for ventilationen af din kropsvarme. Jo længere du arbejder, jo større krav stiller det til den vandtætte teknologi, der anvendes i tøjet.

Lær mere om hvordan du holder dig tør i regnen

Spørg os