Partner login

Bevægelsesfrihed på arbejdet

Snickers Workwear - Danmark

Snickers Workwear præsenterer en banebrydende kollektion til hårdtarbejdende mænd og kvinder, der fortjener det bedste.

Arbejdstøjet har et avanceret ergonomisk design og en perfekt pasform og kombinerer enestående komfort og bevægelsesfrihed med den funktionalitet, du skal bruge for at få arbejdet gjort. Din arbejdsdag bliver nemmere, mere sikker og mere produktiv.

Painter

Perfekt pasform, utrolig komfort

Malerbuksernes avancerede ergonomiske snit med Twisted Leg™ design giver perfekt pasform, fremragende arbejdskomfort og optimal bevægelsesfrihed.

Kvindelig pasform

I vores malerkollektion er dame modellerne udført i et snit, der er designet specielt til kvinder. Bukserne er med lav og formsyet talje og Softshell jakken er designet i et perfekt snit til de kvindelige former.

Indbygget funktionalitet

Du får præcis de funktioner og forstærkninger, som en maler har brug for. Som f.eks. en slidstærk, polyesterforstærket strop til malerkluden, lomme til spartel/tommestok og en patenteret knivholder.

Avanceret knæbeskyttelse

Beskyt dine knæ med den mest avancerede certificerede knæbeskyttelse, der findes. De polyesterforstærkede knælommer er specielt designet til det patenterede KneeGuard™ positioneringssystem, som giver dig fremragende knæbeskyttelse, der følger alle dine bevægelser.

Painter cloth holder Imagecaption=Polyester forstærket strop til klud mv.

Painter pocket Imagecaption=Med lommen til spartel/tommestok og den patenterede knivholder til Hultafors´ knive har du altid det, du skal bruge, inden for rækkevidde.

Spørg os