Partner login

Hvordan bukser fra Snickers Workwear fremstilles

Vejen til perfektion.

Hos Snickers Workwear stopper vi aldrig med at stræbe efter det perfekte arbejdstøj. At fremstille holdbare, funktionelle og ergonomiske bukser er en af vores konstante udfordringer, der kræver stor erfaring og sans for detalje.

Lær mere om hvordan vores bukser fremstilles

Udforsk næste generation arbejdsbukser

Udforsk vores helt nye koncept, der består af forskellige bukseserier, der er skræddersyet til forskellige behov og jobtyper - alle designet med overlegen arbejdskomfort.

Når udfordringerne hele tiden skifter

Uanset hvad din arbejdsdag byder på, er AllroundWork serien aldrig et dårligt valg. Den kombinerer god pasform og slidstærk komfort med avanceret funktionalitet, så du altid er klædt på til lejligheden.

AllroundWork

Enestående bevægelsesfrihed

Går det stærkt på jobbet? Prøv vores nye FlexiWork bukser, som sætter en helt ny standard inden for arbejdskomfort og fleksibilitet. Disse avancerede arbejdsbukser har et kropstilpasset design
og er fremstillet i let, åndbar stretch, som sikrer en enestående bevægelsesfrihed. Med avanceret knæbeskyttelse, slidstærke Cordura® forstærkninger på alle de rigtige steder og en række
lettilgængelige lommer er du klar til at levere og altid et skridt foran.

FlexiWork

Hold dig afkølet og frisk

Er du klar til den varme sæson? Vores LiteWork sortiment giver dig det bedste i ventilation og fugttransport med den revolutionerende 37.5® teknologi. Prøv den og oplev en ny form for afkøling, når det er varmt.

LiteWork

Forstærkede, robuste & rå

Står den på hårdt arbejde og krævende arbejdsforhold? Så bør du kigge nærmere på vores nye RuffWork bukser, som har t solidt design, der egner sig til hårdt arbejde. Det er en serie
robuste arbejdsbukser baseret på et helt nyt og moderne design med en supergod pasform, som giver dig uovertruffen komfort og bevægelsesfrihed. Stol på det slidstærke materiale og den
forstærkede funktionalitet, som giver dig langvarig beskyttelse og arbejdskomfort.

RuffWork

Rå komfort i Denim

Forstærket design, med moderne denim look. RuffWork arbejdsbukser i robust men komfortabel Cordura® denim materiale, der bliver federe for hver vask. Regn med alle de forstærkninger og funktioner du har brug for samt komfort og beskyttelse på jobbet.

RuffWork Denim

Find din favorit

Find dine favorit Snickers Workwear bukser!

Hårdføre bukser til hårdt arbejde i krævende arbejdssituationer eller enestående ventilation ved intenst arbejde, når det er varmt?

Find dine favorit bukser!

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten

Revolutionerende egenskaber og materialer i vores nye generation af arbejdstøj. Komfort og funktionalitet var prioriteringen for Snickers Workwear´s designteam, da de skulle udvikle vores nye produktserier. Stretch tekstiler, en bedre pasform og revolutionerende materialer, der sikrer fremragende ventilation er nogen af de nye egenskaber.

Læs mere om udviklingen af vores nye produkter

37.5® Teknologi

Topatleter har længe haft glæde af fordelene ved teknisk tøj. Nu kan håndværkere gøre det samme. Snickers Workwear er en af de første producenter, der introducerer 37.5® Teknologi i arbejdstøjet.

37.5® Teknologi i arbejdstøj

Klimakomfort

Sådan bliver arbejdet til en cool oplevelse

Hold dig varm, tør og komfortabel med et perfekt mikroklima tæt på din hud. På en varm dag har du brug for tøj med optimal ventilationsevne og fugrtransport.

Det er derfor, vi hos Snickers Workwear har valgt 37.5® teknologien, der giver hårdtarbejdende håndværkere en cool oplevelse.

Lær mere om 37.5

400 ugers krævende tests

Vores nye generation af arbejdsbukser har gået igennem ild og vand. Tilsidst var den svenske håndværker Christian Isaksen tilfreds. Og det var vi også.

Læs hvordan det hele startede i 2013.

Du har kun et par knæ! Beskyt dem for fremtiden.

 • 9110 Håndværker knæpuder

  Effektive og komfortable knæpuder for pålidelig, certificeret knæbeskyttelse. EN 14404 (Type 2, Level 1).

 • 9111 Service Knæpuder

  Komfortable og certificerede knæpuder, ideelle hvis du ligger på knæ af og til, indenfor på plane overflader. EN 14404 (Type 2, Level 0).

 • 9112 D3O Lite™ Håndværker knæpuder

  Det ultimative i komfort, stødabsorbering og beskyttelse til dine knæ. Avancerede og ventilerende knæpuder i High-Tech D3O Lite™ materiale. EN 14404 (Type 2, Level 1).

 • 9118 Gulvlægger knæpuder

  Certificeret knæbeskyttelse til gulvlæggere. Formbestandige knæpuder, der bliver på plads, også når du kravler omkring under arbejdet. EN 14404 (Type 2, Level 1)

 • 9191 XTR D3O® Håndværker knæpuder

  Aktive knæpuder til aktive håndværkere med stødarbsorberende D3O® materiale for ekstremt beskyttelse og holdbarhed. EN 14404 (Type 2, Level 1).