Partner login

"vi går
aldrig på kompromis
med kvalitetet"

En revolution

Snickers Workwear - Danmark

Revolutionerende egenskaber og materialer i vores nye generation af arbejdstøj. Komfort og funktionalitet var prioriteringen for Snickers Workwear´s designteam, da de skulle udvikle vores nye produktserier. Elastiske tekstiler, en bedre pasform og revolutionerende materialer, der sikrer fremragende ventilation er nogen af de nye egenskaber.

lancering af den nye generation arbejdstøj

I 2015 lancerede Snickers Workwear næste generations arbejdstøj - det var resultatet af firmaets mest omfattende udviklingsprogram til dato. Efter tre års udvikling blev fire nye produktserier til forskellige behov og jobtyper endelig lanceret under: RuffWork, FlexiWork, LiteWork og AllroundWork. I løbet af 2016 introducerer vi nye jakker, tilbehør og to nye bukser.

Nicole Rimér:

❝Det er et helt nyt koncept og en helt ny måde at tænke på❞

Nicole Rimér, chefdesigner hos Snickers Workwear, siger: “Dette er et helt nyt koncept og en helt ny måde at tænke på i vores branche, som gør meget enklere at vælge det rigtige arbejdstøj, der passer til behovene i dit erhverv. Derudover vil alle beklædningsgenstandene, som vi lancerer for at komplementere bukserne, være optimeret for at sikre at de fungerer perfekt sammen.”

Matti Viio grundlagde Snickers Workwear i 1975

Elektrikeren Matti Viio, der grundlagde Snickers Workwear for mere end 40 år siden, blev stiktosset over den dårlige kvalitet på sit arbejdstøj. Derfor tog han hjem og udviklede sit eget arbejdstøj. Han ønskede at gøre livet lettere for professionelle håndværkere ved at imødekomme deres unikke behov for avanceret funktionalitet, beskyttelse og komfort. Sådan grundlagde han virksomheden, der opfandt moderne arbejdstøj.

Henry Lundberg, R&D Manager hos Snickers Workwear, siger: “Han satte en helt ny standard for hele branchen. Akkurat som Matti Viio, er vi stadig meget dedikerede i vores ønske om at lede udviklingen af moderne arbejdstøj. Det nye sortiment er afgjort et resultat af dette.”

Snickers Workwears designteam arbejder

Virksomhedens filosofi indpodet af Viio for over 40 år siden, er stadig den samme: "Enten gør vi det godt, eller også gør vi det slet ikke," siger Lundberg. "Og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi mener, at arbejdstøj kan gøre en stor forskel for resultatet idet daglige arbejde. "Så vores mål er ikke kun at gøre arbejdet lettere for håndværkere, men også give dem mulighed for at fokusere på arbejdet, og dermed blive bedre til det, de gør.”

Vi har brugt al den viden og teknologiske lederskab, som vi har indsamlet over 40 år i denne branche. Men vigtigst af alt, vi har talt med en masse håndværkere for at få deres syn på arbejdstøj, og hvad de savner, og vi har udført en masse tests for at få rigtige brugeroplevelser.”

testet af 50 håndværkere i over 400 uger

Mere end 400 ugers tests for at udvikle de nye Snickers Workwear bukser. Testpersonerne var 50 håndværkere, inklusiv elektrikere, blikkenslagere, tømrere og gulvlæggere. Sammen testede de mere end 200 forskellige par bukser.

“Når det kommer til materialet, testede vi fem forskellige tekstiler, før vi var tilfredse,” siger Lundberg, “Det er fordelen ved disse brugertests: vi får testet bukserne i det virkelig liv og kan justere dem i forhold til dette.”

Ansatte i Snickers Workwear

Takket være de omfattende tests og det avancerede designarbejde, har de nye Snickers Workwear bukser flere nye og forbedrede egenskaber, der øger både komfort og funktionalitet, herunder elastiske materialer, smart ventilation og de patenterede KneeGuard Pro, der er Snickers Workwears nye generation af avanceret knæbeskyttelse.  

Rimér siger: “Stretch materialet og det moderne design med forbøjede ben sikrer en god pasform og bevægelsesfrihed, som gør det nemt for håndværkere at skifte fra stående til en knælende stilling. "For at udnytte komfort og funktionalitet maksimalt, er det vigtigt at vælge den rigtige størrelse. Det er årsagen til, at Snickers Workwear tilbyder bukser i 71 forskellige størrelser: et af de bredeste sortimenter i branchen.

den rigtige størrelse gør en forskel

Mønsterdesigner Jessica Lindström siger: “Ved at anvende den rigtige størrelse, vil du mærke det fulde potentiale mht. komfort og bevægelsesfrihed. Det er samtidigt et sikkerhedsmæssigt spørgsmål, hvis du ikke anvender den rigtige størrelse, vil dine knæpuder ikke havne i den rigtige position. "En perfekt størrelse vil sikre, at alt fra forstærkninger til isolering og ventilation ender det rigtige sted.

Mønsterdesigner

Snickers Workwear´s hjemmeside finder du en størrelsesgenerator , der hjælper dig med at finde den rigtige størrelse, men det er vigtigt at huske, at det altid er bedst at prøve tøjet på. "De nyt Snickers Workwear produktserier inkluderer også 37.5® Teknologi, som tidligere har været mest anvendt i forbindelse med fritids- og træningstøj. Teknologien har aktive partikler indlejret i fibrene, der sikrer hurtigere tørring og en mere effektiv afkøling af kroppen, og de vaskes aldrig ud."

Lundberg siger: “Vi er virkelig stolte over, at være en af de første producenter, der introducerer 37.5® Teknologi i arbejdstøj. Med dens unikke egenskaber, forbedres komforten yderligere.”

Snickers Workwear´s nye produktserier

For at gøre det nemmere for håndværkere at investere i det rigtige udstyr, har Snickers Workwear udviklet fire forskellige produktserier:

RuffWork – designet til krævende i jobs i barske miljøer.

FlexiWork – ekstremt fleksibelt, højteknologisk arbejdstøj i stretch materiale for maksimal bevægelsesfrihed.

LiteWork – med 37.5® Teknologi der sikrer fremragende ventilation.

AllroundWork – det ultimative valg til dig dig der arbejde i forskellige arbejdsmiljøer.

Spørg os