Partner login

Gør dig klar til skiftende vejr

Snickers Workwear - Danmark

Vi har denne sæson opdateret vores sortiment af jakker, softshells og hættetrøjer, der holder dig varm og tør. Regn, hagl eller sne - uanset vejret, kan vores tøj klare udfordringerne. Vi udvider også vores kollektion til kvinder og introducerer fuld stretch i vores sortiment.

Stretch bukser i slimfit

Stretch arbejdsbukser med street look og smallere ben. Stretch Cordura® på knæ kombineret med 4-vejs stretch bagpå sikrer stor fleksibilitet og komfort.

6241 AllroundWork, stretch buks med hylsterlommer
 • Udvidet kollektion til kvinder

  Vi introducerer flere nye modeller til kvinder i sortimentet. Sortimentet er udvidet med seks jakker og et par bukser. Alle de modeller har fokus på komfort, funktion og god pasform

  Kollektion til kvinder
 • Arbejdsbukser til kvinder

  Klar til hele. Disse moderne arbejdsbukser til kvinder har en god pasform, slidstærk komfort og avanceret funktionalitet.

  6701 AllroundWork, damebuks+ med hylsterlomer
 • Vandafvisende vinterjakke

  Slidstærk og vandafvisende polstret jakke designet til at holde dig varm og øge din effektivitet. Din nye farvorit når temperaturen falder. Masser af profileringsmuligheder.

  1107 AllroundWork, 37.5® dame vinterjakke
 • Synlig i al slags vejr

  Fluorescerende arbejdstøj er afgørende for din personlige beskyttelse, når du arbejder under dårlige lysforhold. Vi har taget vores mest populære High-Vis jakker og tilpasset dem til kvinder.
  High-Visibility arbejdstøj

Varm og moderne fleece hættetrøje

Moderne hættetrøje i mesh fleece for øget åndbarhed og et råt, moderne look. Forsynet med børstet inderside for isolering og en vandafvisende brystlomme med lynlås.

Ergonomisk design og stretch sikrer en suveræn pasform og bevægelsesfrihed. Masser af plads til firmaprofilering. Fås i sort, blå og grå.

8041 FlexiWork, fleece hættetrøje

Softshell jakke - nu med hætte

Moderne, vindtæt og vandafvisende softshell jakke med hætte der kombinerer en fantastisk pasform med robust komfort og avanceret funktionalitet. Denne alsidige jakke er et godt valg til det daglige arbejde året rundt.

1229 AllroundWork, softshell jakke med hætte

Stretch sæt for maksimal bevægelsesfrihed når du arbejder udenfor

Et sæt i fuld stretch med softshell stretch bukser og en softshell stretch jakke - det optimale valg, når du arbejder udenfor og har brug for maksimal bevægelsesfrihed.

Stretch sættet har en unik materialekombination, der kombinerer 4 materialer, der sikrer bedre performance. Schoeller® softshell 4-vejs stretch giver beklædningen vindbeskyttelse og komfort. For ekstra komfort og ventilation har vi anvendt dobbeltvævet 4-vejs stretch foran.

For at sikre holdbarhed har vi anvendt Armortex® Kevlar forstærket stretch på arme og knæ og nederst på ben garanterer 3-lags Cordura® beskyttelse mod vand.

1940 FlexiWork, stretch jakke
6940 FlexiWork, stretch buks med hylsterlommer

1940 + 6940 FlexiWork, sttretch sæt

Vandtæt vinterparka

Vandtæt, polstret parka med optimal komfort sørger for, at du kan arbejde effektivt trods ubehagelige vejrforhold. Udstyret med forbøjede ærmer og stretch paneler bagpå skuldre for at give maksimal bevægelsesfrihed.

1800 AllroundWork, vandtæt 37.5® vinterparka

Udforsk mere ↓

Efterår/vinter - 18

Stretch, vandtæthed og specielt til kvinder er overskrifterne på denne sæsons magasin. Gør dig klar til skiftende vejr med vores nyheder for efteråret og vinteren 2018. Hent magasinet hos din lokale forhandler eller se det online her.

Se vores magasin

Spørg os