Partner login

NYHEDER FORÅR/SOMMER 2018

Snickers Workwear - Danmark

Så er forårs- og sommerkollektionen for 2018 her! Tjek bl.a. vores nye overdele.

LOGO OVERDELE TIL HVERDAGEN!

Nyt udtryk hver dag med vores Logo overdele, en kollektion af hættetrøjer, sweatshirts og T-shirts, der kan mikses og matches med alle Snickers Workwear familierne. Klassisk design med 3D printed Snickers Workwear logo, der giver et moderne look.

Overdele

Ny XTR arbejdsbuks+

Oplev en blødere holdbarhed, lang levetid og optimal bevægelsesfrihed. Vi er stolte af at præsentere vores nye XTR arbejdsbuks+ med knælommer i ekstremt slidstærkt materiale.
6923 FlexiWork, XTR arbejdsbuks+ med hylsterlommer

Forbedret værktøjsvest

En robust værktøjsvest der giver øjeblikkelig adgang til dit vigtigste værktøj. Ergonomisk komfort med brede skulderstropper og elastisk materiale i ryggen. Forstærket med Cordura® alle de rigtige steder.

4250 AllroundWork, værktøjsvest

Synlig på varme dage

 • HIGH-VIS SOMMER NYHEDER

  For at forbedre sikkerheden i løbet af sommeren omfatter vores brede vifte af High-Vis arbejdstøj nu også jakker, T-shirts, bukser og shorts til varme forhold. Hold dig afkølet og vær synlig i løbet af foråret og sommeren.

  High-Vis kollektion
 • High-Vis polo shirt

  Denne fluorescerende poloshirt er et godt valg på varme dage, når du vil holde dig afkølet. Fremstillet i blød og behagelig polyester piqué, der giver effektiv ventilation og en let følelse. Det reflekterende tape er varmeforseglet for øget komforten.

  2730 AllroundWork, High-Vis polo shirt, klasse 2
 • High-Vis shorts+ med hylsterlommer

  Fluorescerende design, fantastisk funktionalitet og afkølet ventilation gør disse shorts til det perfekte valg på varme dage. Body-mapped design og stretch materialer med Cordura® forstærkninger for fleksibilitet og holdbarhed.

  6933 FlexiWork, High-Vis shorts+ med hylsterlommer, klasse 1
 • High-Vis værktøjsvest

  Denne suveræne værktøjsvest giver dig høj synlighed, stor komfort, funktionalitet og slidstærke Cordura® forstærkninger. Hurtig og lettilgængelig adgang til alle dine værktøjer. Varmeforseglet reflekterende tape sørger for, at du bliver set.
  4230 AllroundWork, High-Vis værktøjsvest, klasse 1
 • High-Vis piratbuks+ med hylsterlommer

  Når du har brug for høj synlighed på varme dage, er disse avancerede piratbukser et godt valg. De tilbyder dig afkølet og tør komfort med masser af funktionalitet og beskyttelse samt gode lommer og KneeGuard Pro.

  6134 LiteWork, High-Vis piratbukser+ med hylsterlommer, klasse 2
 • High-Vis vandtæt skaljakke

  Dårligt vejr og dæmpet belysning kræver synligt arbejdstøj. Denne vandtætte skaljakke med moderne design har en god pasform til aktivt arbejde. Desuden smart funktionalitet, slidstærk holdbarhed og masser af plads til firmaprofilering.

  1330 AllroundWork, High-Vis vandtæt skaljakke, klasse 3
 • High-Vis jakke med lang lynlås

  Hold dig synlig og varm i denne AllroundWork fleecejakke. Brystlomme med ID-kort holder, der kan gemmes væk. Masser af plads til firmaprofilering.

  8035 AllroundWork, High-Vis fleecejakke, klasse 2

RUFFWORK BUKSER I NY FARVE

Robust design til hårdt arbejde. Moderne, kraftige arbejdsbukser, der kombinerer en fantastisk pasform med forstærket funktionalitet. Cordura® 1000 forstærket knæbeskyttelse, indbygget ventilation og stretch skridtkile. Fås nu i brun.

6202 RuffWork, arbejdsbuks+ med hylsterlommer

Udforsk mere ↓

Spørg os