Partner login

Tid til at holde hovedet koldt på arbejdet

Snickers Workwear - Danmark

I foråret/sommeren tilføjer vi nye shorts- og buksemodeller i vores stretch sortiment. Vores High-Vis kollektion er udvidet med arbejdsbukser, dame arbejdsbukser og overdele, der holder dig synlig og sikker på arbejdet. Vi er også stolte af at introducere et sæt arbejdstøj fremstillet i BCI (Better Cotton Initiative) bomuld og genbrugspolyester. Det er tid til at holde hovedet koldt på arbejdet!

Flexiwork shorts med og uden hylsterlommer

Overlegen fleksibilitet og komfort i varmen. Lette shorts i High-Tech body-mapped design. Forsynet med ventileret stretch materiale med Cordura® forstærkninger for fremragende bevægelsesfrihed.

6914 FlexiWork, shorts+

Stretch bukser uden hylsterlommer

Arbejdsbukser i stretch med slim fit pasform. Strategisk placeret 4-vejs stretch bagpå og i skridtkile for ekstra fleksibilitet og komfort.

6341 AllroundWork, stretch bukser

Stretch shorts med og uden hylsterlommer

Shorts i stretch med slim fit pasform og hylsterlommer. Strategisk placeret 4-vejs stretch bagpå og i skridtkile for ekstra fleksibilitet og komfort.

AllroundWork, stretch shorts
  • 37.5® teknologi fleecejakke

    Fleecejakke med 37.5® teknologi for afkølet komfort gennem hele arbejdsdagen. Refleksdetaljer og børstet inderside for ekstra komfort. Anvend den som yderlag, når det er mildt udenfor.

    8004 AllroundWork, 37.5® fleecejakke
  • 37.5® dame fleecejakke

    Dame fleecejakke med 37.5® teknologi for afkølet komfort gennem hele arbejdsdagen. Refleksdetaljer og børstet inderside for ekstra komfort. Anvend den som yderlag, når det er mildt udenfor.

    8017 AllroundWork, 37.5® dame fleecejakke

Bevidst valg - arbejdsbukser og jakke

Vi er stolte af at præsentere arbejdsbuker og jakke fremstillet i BCI (Better Cotton Initiative) bomuld og genbrugspolyester. Ved at anvende genbrugsmaterialer i vores arbejdstøj, reducerer vi udledningen af CO2 uden at gå på kompromis med produkternes slidstyrke og ydeevne.

6270 + 1570 AllroundWork, Vision arbejdsbukser og jakke

Ergonomiske logo seler

Ergonomiske seler med brede, elastiske stropper, der fordeler vægten jævnt. De tæt placerede næb holder bukserne på plads og sikrer komfort dagen lang.

9064 Logo seler

Udforsk mere ↓

Helårskatalog 2019

Browse vores nye katalog og udforsk vores sortiment af arbejdstøj og vores nyheder.

Tjek vores helårskatalog

Spørg os