Partner login

Nyheder og tilbehør vinteren 2017

Snickers Workwear - Danmark

Tjek nogle af vores nye produkter for efteråret og vinteren 2017!

Flexiwork Merino uld - for ekstra varme

Kombintionen af uld for varme og polyamid for styrke gør dette undertøj varmt, ventilerende og holdbart. Ekstra uldfrotté udvalgte steder, hvor der er brug for ekstra varme.

FlexiWork undertøj

Varme og klimakontrol

Quiltet jakke polstret med 37.5® isolering sikrer varme og klimakontrol. Kan anvendes alene takket være det vandafvisende ydre eller som mellemlag under en vandtæt skaljakke. De lange manchetter har tommelfingergreb for varm komfort, og den høje krave giver ekstra beskyttelse mod vinden.

8101 AllroundWork 37.5 Insulator jakke

Varm og afkølet

I modsætning til syntetiske strømper, har Merino uldstrømper aktie fibre, der reagerer på kropstemperaturen. Ulden hjælper dig med at holde dig varm, når det er koldt, og afkølet, når det varmt.

9215 AllroundWork, 37.5 uldstrømper

FlexiWork sømløs balaclava og sømløs multifunktionel hovedbeklædning

Vores sømløse balaclava er udviklet til at varme og beskytte hovedet, når den anvendes under en hjelm. Blød og komfortabel men samtidig let og tynd for at sikre en god pasform.

Den sømløse multifunktionelle hovedbeklædning kan anvendes som balaclava, pandebånd, beanie eller halsvarmer.

FlexiWork hovedbeklædning

Fleksibel jakke i Microfleece

Varm, let og fleksibel. Microfleece jakke i højfunktionelt materiale med avanceret design, der er formet til kroppen ”body-mapped”. Ideel som varmt inderlag eller let mellemlag. Regn med isolering, hvor det betyder noget og ventilation, hvor det er nødvendigt.

9438 Body Mapping Microfleece jakke

Holder dine hænder tørre og varme

Vandtæt, foret og kraftig beskyttelse med enestående pasform. Alsidige arbejdshandsker med robuste forstærkninger, beskyttende vattering og et sikkert greb.

9583 Weather Tufgrip Gloves

Sikker og varm

Varme og synlighed er en suveræn kombination, når du vil arbejde sikkert i kulden.

9029 RuffWork High-Vis hue med øreklapper

Et godt valg til det daglige arbejde året rundt

En moderne softshell jakke som kombinerer fantastisk pasform og robust komfort med avanceret funktionalitet. Vindtæt og vandafvisende. Det ultimative valg til det daglige arbejde året rundt.

1200 AllroundWork, softshell jakke

Udforsk mere ↓

Efterår/vinter 2017

Gå ikke glip af vores nye magasin for efteråret/vinteren 2017, hvor vi bl.a. præsenterer et helt nyt High-Vis sortiment. Hent kataloget hos din lokale forhandler eller se de online her.

Hent magasinet

Spørg os