Partner login

KOMFORT TÆT PÅ HUDEN

Snickers Workwear - Danmark

Snickers Workwears inderlag er fremstillet i højkvalitets materialer der transporterer sved og fugt væk fra kroppen og holder dig varm og tør.

At vælge det rette undertøj er et spørgsmål om årstid, vejr, arbejdsintensitet og personlig smag. Uanset hvad du vælger fra vores sortiment, er du sikker på at få et inderlag med avencerede funktioner og en fantastisk pasform takket være det uovertrufne design og det utroligt behagelige materiale.

"Vores XTR serie, der er designet til lavt til medium aktivitetsniveau har været meget populær hos de professionelle brugere", siger Snickers Workwears sortimentschef Fritjof Henmark.

"De sidste par år har vi arbejdet hårdt på at finde noget, der kunne supplere XTR - udviklingen af de to nye innovative serier sikrer en god kropstemperatur i koldt vejr. Jeg er meget glad for at det er lykkes for os."

37.5™ Teknologi.

Snickers Workwear undertøj

High-Tech aktiv partikelteknologi med naturlige kokos trækulpartikler og anti-lugt behandling. Optager og frigiver fugt, så huden får det bedste mikroklima.

Ekstremt hurtigtørrende materiale - tørrer fem gange hurtigere end tilsvarende materialer - holder dig frisk og tør dagen igennem.

Merino Uld.

Snickers Workwear undertø

Ekstremt blødt og let materiale som giver en naturlig varme og komfort i virkelig kolde omgivelser eller ved lav arbejdsintensitet.

Meget fugtabsorberende og lugtafvisende, så tøjet kan bruges i flere dage uden af blive vasket. Holder formen naturligt, selv efter længere tids brug og mange vask.

XTR undertøj passer til kroppen.

Snickers Workwear undertøj

Det ultimative inderlag med avanceret, kropstilpasset design, som giver en uovertruffen kombination af ventilation, isolering og beskyttelse.

Det innovative materiale er en blanding af behageligt og elastisk, fugtabsorberende polyester og bambustrækul i nanostørrelse, så du får stor åndbarhed og hurtigtørrende undertøj med en frisk, anti-lugt komfort.

Spørg os