Partner login

Stræk dine grænser

Snickers Workwear - Danmark

Vi har tilføjet stretch til vores arbejdstøj for at give dig maksimal bevægelsesfrihed og bedre ventilation og komfort på udvalgte steder. Ingen tvivl om at stretch er kommet for at blive. Lad os se lidt nærmere på stretch materialerne og hvordan de kan anvedes og mikses for at optimere komforten, pasformen og bevægelsesfriheden.

opdag et nyt niveau af arbejdskomfort

Den generelle idé bag brugen af stretch i arbejdstøj er at maksimere kroppens bevægelsesfrihed. Ved at anvende stretch materialer kan vi skræddersy tøjet, så det har en mere slank pasform, når der er brug for det. Det gør også arbejdstøjet mere behageligt at have på. Når du tager vores full stretch sæt på, føles det næsten som et ekstra lag hud. Tøjet begrænser ikke din din krop - tværtimod følger det alle dine bevægelser.

2-vejs stretch

2-vejs stretch stækker sig i en retning og anvendes til tøj, der kræver lidt mere fleksibilitet men som samtidig skal være robust.

Stretch bukser

AllroundWork, stretch arbejdbukser er almindelige arbejdsbukser, men med stretchegenskaber. Bukserne har de grundlæggende egenskaber, der karakteriserer Snickers Workwear og selvfølgelig den samme høje kvalitet som vores andet arbejdstøj. Bukserne er fremstillet i en kombination af 2-vejs stretch twill og 4-vejs stretch udvalgte steder for at sikre optimal pasform, komfort og bevægelsesfrihed.

Stretch arbejdsbukserne flirter med den klassiske 3-serie arbejdsbuks, idet twill strukturen, lårlommerne og hylsterlommerne er bygget på 3-serie designet. Den store forskel er pasformen og tilføjelsen af stretch - der giver bukserne et smallere look og bedre fleksibilitet.

4-vejs stretch

4-vejs stretch giver maksimal fleksibilitet i alle retninger. Til vores hybrid beklædning har vi valgt 4-vejs stretch og dobbeltvævningsteknik for et mere holdbart resultat.

Hybrid beklædning

Vores arbejdstøj i full stretch følger din krops bevægelser perfekt. Det har en unik kombination af stretch materialer for at garantere en fantatisk pasform og blød kmforrt - det optimale valg til udendørs arbejde der kræver maksimal bevægelsesfrihed.

Takket være softshell stretch materialet kan tøjet klare udfordrende vejr som vind og let regn. Når vi blander det med et dobbeltvævet stretchstof, tilbyder tøjet også øget åndbarhed. Det er præcis det, vi ønsker at opnå med vores hybrid beklædning - ved at anvende en kombination af materialer kan vi optimere funktionerne.

Udforsk mere ↓

Slim fit arbejdsbukser

Stretch arbejdsbuks. Strategisk placeret 4-vejs stretch bagpå og i skridtet for ekstra fleksibilitet og komfort.

6341 AllroundWork, stretch bukser

Softshell stretch bukser

High-end bukser fremstillet i Schoeller® softshell 4-vejs stretch materiale for exceptionel fleksibilitet og funktionalitet.

6940 FlexiWork, softshell stretch bukser+ med hylsterlommer

Spørg os