Partner login

Undertøj - opbyg varmen indefra

Snickers Workwear - Danmark

At klæde sig på i kulde er som at bygge et hus. Du starter med et godt fundament. Vores undertøj er designet til at være det ultimative fundament, der tilbyder den rigtige varme og komfort ved at anvende åndbare materiale for at sikre ventilation og fugttransport.

Du kan få vores sømløse design i 37.5® ventilerende fibre, polyester og Merion Uld, der hver i sær passer til forskellige arbejdssituationer i forskellige vejrforhold.

Vores avancerede undertøj kommer i tre forskellige familier for at imødekomme variationerne i klimaet såvel som forskellige niveauer af fysisk intensitet.

LiteWork – for ekstra aktiv performance

Undertøj i LightWork familien har 37.5® teknologi til aktivt arbejde, hvor ventilation og fugttransport er en topprioritet.

LiteWork undertøj

FlexiWork – en revideret og opdateret klassiker

Den populære og klassiske XTR serie lever videre med opdateret design og forbedret funktionalitet. Avancerede mønstre tilbyder varme og ventilation i forskellige dvanced patterns offer varying warmth and ventilation in different body zones.

FlexiWork undertøj

FlexiWork uld – når du har brug for ekstra varme

Kombinationen af uld og polyamid gør dette undertøj både varmt, ventilerende og slidstærkt. Ekstra uldfrotté for henholdsvis varme og slidstyrke går ng as well as durable. Extra wool teddy added to spots where extra warmth is needed.

FlexiWork uld undertøj

Udforsk mere ↓

Tre trin til at holde dig varm i kulden

Det er ikke så svært at klæde sig varmt, når det er koldt. Men det kræver flere overvejelser, når du arbejder under kolde forhold. Intensivt og hårdt arbejde får dig ofte til at svede.

Anvend tøj i lag for optimal komfort

Spørg os