Partner login

Snickers Workwear lancerer nyt High-Vis sortiment

Snickers Workwear - Danmark

At være synlig og blive set med det samme kan redde liv ved farlige arbejdsforhold. Større opmærksomhed på de risici, der er, når du arbejder i mørke eller under svage lysforhold, har medført en øget efterspørgsel på fluorescerende tøj.

High-visibility uden at gå på kompromis med komforten

Den nye lancering udspringer fra Snickers Workwear´s  populære arbejdstøjserier, der hver især er skræddersyet til at dække forskellige behov og jobtyper - uanset om du har brug for fleksibilitet eller robust arbejdstøj til barske miljøer.

- Vi har taget vores mest populære 6-serie designs fra AllroundWork og FlexiWork og ændret disse bukser og jakker til High-Vis versioner, og samtidig tilføjet efterspurgte funktioner, siger Henrik Lundberg, salgsudviklingschef hos Snickers Workwear.

- Vi ved, at vores erfarne og dedikerede brugere af vores arbejdsbukser vil værdsætte knæbeskyttelsen, de forbøjede ben og den gode pasform, som de er vant til - samtidig med at de bliver synlige og sikre på arbejdspladsen, fortsætter Henrik Lundberg.

Striks europæisk lovgivning og en tendens til øget fokus på arbejdsmiljøet og sikkerheden betyder, at arbejdsgiverne skal være oppe på tæerne, når det gælder deres medarbejdere og advarselstøj, der lever op til moderne standarder.

- Vi ser et stigende behov hos vores kunder for High-Vis beklædning, der lever op til de høje standarder for komfort og funktionalitet, som de er vant til fra vores øvrige arbejdstøj, forklarer Henrik Lundberg.

High-vis produkter

Tjek vores High-Vis sortiment!

Publiceret 07 september 2017.

Spørg os