Partner login

Snickers Workwear introducerer hybrid tøj i stretch

Snickers Workwear - Danmark

For efterår-/vintersæsonen 2018 lancerer Snickers Workwear et fuldstretch sæt. 6940 FlexiWork, stretch bukser og 1940 FlexiWork, stretch jakke - det optimale valg til udendørsarbejde, der kræver maksimal bevægelsesfrihed.

Fuldstretch arbejdsbuks og jakke

Hybrid tøj for bedre performance

Stretch sættet har en unik materialesammensætning - der kombinerer fire materialer for bedre performance. Schoeller® softshell 4-vejs stretch sikrer komfort og beskyttelse mod vinden. For ekstra komfort og ventilation har vi brugt en dobbeltvævet 4-vejs stretch i frontpaneler. For at sikre holdbarhed har vi anvendt Armortex® Kevlar forstærket stretch på arme og knæ og 3-lags Cordura® nederst på ben for beskyttelse mod vand.

“Ved at kombinere forskellige materialer i beklædningen, sørger vi for, at de bedste funktioner i hvert materiale maksimeres. Vores arbejdstøj i fuld stretch følger perfekt din krops bevægelser og optimerer hermed din evne til at bevæge dig og udnytte dit fulde potentiale,” siger Tobias Rantzén, sortimentschef hos Snickers Workwear.

Strækker grænserne for komfort

Stretch er tilføjet vores arbejdstøj for at give maksimal bevægelsesfrihed. Det er også tilføjet bestemte områder af beklædningen for at lette ventilation og sikre komfort. Stretch er enten tilføjet i bøjningsretningerne eller hvor kroppen udvider sig, f.eks. kan det være placeret på armene, på eller over knæene for at optimere bevægelsesfriheden. Når vi anvender stretch åbner vi også op få en mere slank pasform i arbejdstøjet.

“Ved at anvende stretch kan vi skræddersy arbejdstøjet med en slankere pasform, hvilket ikke kun resulterer i et nyt udseende, men det reducerer også risikoen for, at arbejdstøj bliver fanget i maskiner. Det strækker grænserne for arbejdstøjsbranchen og fører til et højere komfortniveau. Stretch er bestemt kommet for at blive,” siger Tobias Rantzén, sortimentschef hos Snickers Workwear.

Publiceret 09 oktober 2018.

Spørg os