Partner login

Snickers Workwear lancerer vandtæt vinterjakke

Snickers Workwear - Danmark

Vi lancerer din nye Snickers Workwear favorit, som er vores populære 1100 AllroundWork, 37.5® vinterjakke i ny vandtæt version med hætte, model 1102. Jakken er designet til at beskytte dig mod al slags vejr.

Vinterjakke fra Snickers Workwear

Isolering for varme og komfort

1102 er en opgraderet version af 1100 med samme funktioner, bl.a. tykt 3D for i ryggen, der holder et isolerende lag luft omkring din krop, så du er sikret varme og komfort. Desuden har den forbøjede ærmer og strækpaneler på skuldre for at sikre maksimal bevægelsesfrihed.

“Den er designet til at holde dig fuldstændig tør. Indersiden er fuldstændig forseglet mod ydre forhold og alle sømme er tapede eller forseglede."

“Den er designet til at holde dig fuldstændig tør. Alle sømme er tapede eller forseglede og ydersiden har et design, der er optimeret til at holde sig tør, med alt fra hvordan lommerne er vinklet til designet på ærmemanchetterne," siger Tobias Rantzén, sortimentschef hos Snickers Workwear.

vandtæt og aftagelig hætte

1102 AllroundWork, vandtæt 37.5® vinterjakke har en vandtæt, aftagelig hætte for ekstra komfort, når du er udenfor i regnvejr. Jakken har også en høj krave, der beskytter mod vinden, så selvom du ikke anvender hætten, giver kraven dig stadig ekstra komfort, når det blæser.

37.5® for klimakomfort dagen lang

37.5® teknologi er anvendt i jakken for at sikre ekstra komfort. Teknologien arbejder som et perfekt mikroklima, der opretholder den rigtige temperatur og fugtighed, når du har fysisk arbejde. Det hjælper dig med at holde din ideelle kropstemperatur og relative fugtighed, både ved høj- og lavtintensits arbejde. Med andre ord holder den dig i din komfortzone,” siger Tobias Rantzén, sortimentschef hos Snickers Workwear.

Publiceret 13 oktober 2018.

Spørg os