Partner login

Snickers Workwear lancerer forbedret værktøjsvest

Snickers Workwear - Danmark

Vores nye slidstærke værktøjsvest giver dig nem adgang til dit vigtigste værktøj, når du har brug for det. Ud over alle de smarte funktioner, der var på den forrige model, har den nye 4250 AllroundWork, værktøjsvest endnu bedre åndbarhed og et opdateret lommedesign, som giver øget sikkerhed.

Snickers Workwear relancerer nu den populære værktøjsvest nu med flere ergonomiske funktioner og forbedret ventilation.

skulderstropper og bælte for ergonomisk brug

Værktøjsvesten har højdejusterbare skulderstropper, så du kan justere højden på værktøjsvesten og opnå optimal komfort. Der er lagt ekstra fokus på skulderstropper og bælte for at sikre ergonomisk brug.

"Vi har anvendt brede skulderstropper og et justerbart bælte, så du kan tage vægten af dine skuldre":

“Det ergonomiske koncept ved en værktøjsvest er det samme som for en rygsæk. Det vil sige brede skulderstropper og et justerbart bælte, der fordeler vægten", siger salgsudviklingschef Henry Lundberg.

øjeblikkelig adgang til dit vigtigste værktøj

Værktøjsvesten er lavet i slidstærkt og ekstremt komfortabelt Dobby Pro nylonforstærket materiale. Forsynet med masser af lommer, som søm- og værktøjslommer, hylsterlommer foran med værktøjsstropper, lettilgængelige vinklede hylsterlommer bagpå, brystlommer med knivholder og en polstret mobiltelefonlomme. Alt dette så håndværkere har let adgang til deres værktøj.

Snickers Workwear launches new improved tool vest

Praktisk i alle sæsoner

Værktøjsvesten er let at justere med integreret mellemstykke foran. Det betyder, at du både kan bære den over en T-shirt, sweatshirt og en tyk vinterjakke.

“Når du tager værktøjsvesten ned fra krogen, kan den veje op til 10 kilo. Derfor skal den være let at tage på – også oven på flere lag tøj. Derfor har vi også tilføjet et integreret mellemstykke foran, så værktøjsvesten kan anvendes året rundt," fortsætter Henry.

Den nye værktøjsvest fås også i en High-Vis udgave (4230).

Publiceret 31 maj 2018.

Spørg os