Partner login

Snickers Workwear lancerer ny stretch XTR arbejdsbuks

Snickers Workwear - Danmark

Den nye 6923 FlexiWork, XTR arbejdsbuks giver dig ekstrem komfort og holdbarhed takket være det slidstærke Rip-Stop materiale med mekanisk.

Optimal kOMFORT og holdbarhed

Bukserne er fremstillet i slidstærkt Rip-Stop materiale med mekanisk stretch, der giver dig enestående komfort og ekstra slidstyrke. For at sikre at knælommerne kan klare flere timers arbejde pr. dag, er knælommerne forstærket med Armortex® stretchmateriale og DuPontTM Kevlar® aramidfibre.

“Pasformen er baseret på designet i den populære 6-serie, som, når den kombineres med de bløde og elastiske materialer, garanterer fremragende fleksibilitet og stor komfort. Kort sagt følger disse bukser den hårdtarbejdende gulvlæggers bevægelserr,” siger salgsudviklingschef Henry Lundberg.

“Vores mål var at lave de mest behagelige bukser nogensinde.."

“Det har været vores mål at lave de mest behagelige arbejdsbukser til gulvlæggere, der nogensinde er lavet til forskellige klimaforhold, både varme og kolde, uden at gå på kompromis med slidstyrken. Vi er overordentligt tilfredse med de reaktioner, vi har fået indtil videre,” siger Henry.

Floorlayer trousers

Testet af gulvlæggere i hele verden

Som sædvanligt er vores produkter gennemtestet før lancering og den nye XTR arbejdsbuks er ingen undtagelse.

“Jeg har nu brugt de nye XTR bukser hver dag i 5 måneder. Jeg er meget overrasket over, at de kan være så lette og behagelige at have på og samtidig være robuste nok til at kunne klare arbejde på knæene i 5 timer om dagen 5 dage om ugen,” siger Tord Modig, en af testpersonerne. Læs interviewet med Tord Modig.

New stretch floorlayer trousres

Publiceret 31 maj 2018.

Spørg os