Partner login

En helt ny kollektion af sikkerhedstøj - fra inderst til yderst

Snickers Workwear - Danmark

Snickers Workwear lancerer nu sin første kollektion af certificeret sikkerhedstøj. Dermed er virksomheden en komplet leverandør af arbejds- og sikkerhedstøj til professionelle fagfolk, der stiller høje krav til deres udstyr.

protecwork, sikkerhedstøj, beskyttelsestøj, Snickers Workwear

PROTECWORK - et komplet sortiment af sikkerhedstøj

Snickers lancerer fra starten et komplet sortiment af sikkerhedstøj – tøj der er beregnet til regn, sol, varme og kulde, vinter og sommer. Tøjet er certificeret til forskellig brug med fokus på varme/flammer, arktisk kulde, antistatisk elektricitet og synlighed. Ifølge tal fra det svenske elsikkerhedsagentur steg antallet af rapporterede elektriske ulykker sidste år, især inden for minedrift og industri, hvilket understreger, at lanceringen er rettidig.

"Tøj skal være funktionelt i alle vejrforhold, og for udsatte faggrupper indenfor f.eks. energi- og jernbanesektoren er det afgørende at sikre en optimal pasform fra inderst til yderst. Vigtigheden af at anvende det rigtige sikkerhedstøj er indlysende, da det i tilfælde af ulykker kan reducere og eliminere forbrændinger og endog dødsfald," udtaler Per Wagnås, Manager for Protective Wear Offer and Operations hos Snickers Workwear.

protecwork, beskyttelsestøj, sikkerhedstøj

Lancering af 65 nye modeller

Siden sidste års opkøb af Puvab, førende producent af højkvalitets sikkerhedstøj, har Snickers Workwear arbejdet hårdt på at lancere sin nye kollektion. Resultatet er 65 helt nye designs indenfor sikkerhedstøj baseret på det bedste af Puvabs 30-års erfaring kombineret med Snickers´ innovative designs.

"Med viden og erfaring fra Puvab er Snickers Workwear nu et komplet varemærke. Den første kollektion er nøje gennemtænkt og moderne, designet til at passe til de vigtigste risikomiljøer og sikre et højt beskyttelsesniveau i udsatte arbejdssituationer. Vi har taget et stort skridt indenfor ergonomi og pasform med vores sikkerhedsstøj og kombinationen af ​​design og vores højprioritets fokus på høje beskyttelsesværdier er unik," siger Wagnås.

protectwork, snickers workwear, sikkerhedstøj, beskyttelsestøj

Fakta om Snickers Workwear´s sikkerhedstøj:

• Kevlar forstærkninger på udsatte dele, specielt på ben og lommer
• Identiske lommer, der passer til både venstre- og højrehåndede
• Jakker med øget beskyttelse i de mest udsatte områder
• Konsekvent højt beskyttelsesniveau indenfor alle produktområder
• Vaskbar ved 60 grader og kan tørretumbles. Tøj og reflekser har stadig høj synlighed og samme beskyttelsesniveau efter vask og tørring
• 100% indlejrede, flammehæmmende egenskaber i fiberen, der forbliver i hele beklædningens levetid

protectwork, sikkerhedstøj, beskyttelsestøj, snickers workwear

Publiceret 18 november 2018.

Spørg os