Partner login

Hvem siger, at du ikke kan vælge din egen familie?

Snickers Workwear - Danmark

Familieplanlægning er ikke noget man skal tage let på. Det har Snickers Workwear heller ikke gjort i planlægningen af det nye tøjkoncept.

Resultatet er fire forskellige familier: RuffWork, FlexiWork, LiteWork og AllroundWork. Hver især optimeret til at matche foreskellige arbejdsdage, så du er sikker på at få det perfekte arbejdstøj til dine behov og arbejdsforhold.

FlexiWork: Enestående bevægelsesfrihed

Arbejdskomfort og fleksibilitet på et helt nyt niveau. Avanceret arbejdstøj med højteknologiske bukser med kropstilpasset design og stretch materiale. Til fagfolk med fart over feltet, der altid leverer og er et skridt foran.

AllroundWork: Klar til det hele

Pålideligt arbejdstøj der kombinerer fantatisk pasform med slidstærk komfort og avanceret funktionalitet. Det ultimative valg til det daglige arbejde i alle slags miljøer.

LiteWork: Afkølet, tør og ventileret

Let og hurtigtørrende arbejdstøj, der holder din krop afkølet, tør og veltilpas under arbejdet. Avanceret design med revolutionerende 37.5®teknologi, sikrer enestående ventilation ved intenst arbejde, og når det er varmt.

RuffWork: Forstærket, solid og hårdfør

Robust design til hårdt arbejde. Moderne kraftigt arbejdstøj med fantastisk pasform og forstærket funktionalitet. Designet til professionelle håndværkere der har brug for udstyr, de kan stole på - også i krævende arbejdssituationer.

Publiceret 16 september 2016.

Spørg os