Partner login

Snickers Workwear udvider kollektionen til kvinder

Snickers Workwear - Danmark

Dette efterår/vinter introducerer Snickers Workwear flere nye modeller til kvinder. Kollektionen indeholder 6 jakker og et par bukser, alle med fokus på komfort, funktionalitet og en suveræn pasform.

Arbejdstøj fra Snickers Workwear til kvinder, vinterjakke

bemærkelsesværdig jakke til alle vejrtyper

Kollektionen til kvinder er også udvidet med tre nye High-Vis jakker:

“Fluorescerende arbejdstøj er en vital del af din personlige beskyttelse, når du arbejder i mørke eller under svage lysforhold. Vi har taget vores mest populære High-Vis designs og justeret dem til kvinder,” siger Tobias Rantzén, Sortimentschef hos Snickers Workwear.

High-Vis fra Snickers Workwear, kollektion til kvinder

hverdagsjakke med super pasform

Model 1107 AllroundWork, 37.5® dame vinterjakke er damemodellen af den populære model 1100 AllroundWork, 37.5® vinterjakke til mænd. Udover den gode pasform giver den også værdi for pengene. Jakken har 37.5® teknologi, der sikrer ekstra komfort. Teknologien virker som et perfekt mikroklima, der opretholder den rigtige temperatur og fugtighed, når du har fysisk arbejde.

“37.5® teknologi passer perfekt til vores arbejdstøj. Det hjælper dig med at holde den ideelle kropstemperatur og relative luftfugtighed ved både hø- og lavintensivts arbejde. Med andre ord holder den dig i din komfortzone,” fortsætter Tobias Rantzén, Sortimentschef hos Snickers Workwear.

Udover det har vi tilføjet en softshell jakke og en vandtæt 2-lags skaljakke til kollektionen. Model 1207 AllroundWork, dame softshell jakket er en hverdagsjakke, som er vindtæt og vandafvisende. Model 1367 AllroundWork, vandtæt dame skaljakke med tapede sømme er designet til hverdagens arbejde, når det er vådt og blæsende.

womens collection, snickers workwear, winter jacket

Stretch arbejdsbuks med pasform til kvinder

En anden nyhed denne sæson er lanceringen af de første stretch bukser med pasform til kvinder. Model 6701 AllroundWork, dame stretch buks+ med hylsterlommer har fantastisk pasform, komfort og funktionalitet.

“Vi er stolte af at kunne fuldender vores tilbud til kvinder med en par suveræne stretch bukser. Den feedback vi har fået fra vores testpersoner har hidtil væres meget positiv. Ved at tilføje stretch i skridt og paneler bagpå, sikrer vi både komfort og god pasform uanset arbejdsstilling,” siger Tobias Rantzén, Sortimentschef hos Snickers Workwear.

Arbejdstøj til kvinder fra Snickers Workwear, stretch buks til damer

Publiceret 01 oktober 2018.

Spørg os