Partner login

Det begyndte med en vred elektriker

Snickers Workwear - Danmark

I 1975 blev en elektriker ved navn Matti Viio stiktosset, fordi hans arbejdstøj ikke var godt nok. Flere gange havde han foreslået ændringer til det tøj, han var nødt til at arbejde i, men ingen lyttede til ham.

Matti ViioTil sidst mistede han besindelsen og blev virkelig vred: "En dag gik jeg hjem fra arbejde og designede mit eget arbejdstøj! Det var min protest mod den etablerede arbejdstøjsbranche. Jeg ville vise, at vi arbejdere har stolthed og knowhow, og at vores behov for respekt er den samme som hos alle andre grupper i samfundet."

Og sådan blev Snickers Workwear født. Matti Viio kunne ikke vide, at han rent faktisk startede en revolution inden for arbejdstøj ved at designe tøj, der opfylder de unikke behov hos håndværkere, der efterspørger avanceret sikkerhed, beskyttelse og funktionalitet.

Snickers Workwear har lige siden vist vejen med banebrydende arbejdstøj - drevet af den samme fighterånd som da virksomheden startede.

I dag er Snickers Workwear et kendt, paneuropæisk varemærke ejet af Hultafors Group. Det giver os styrken og ressourcerne til at fortsætte med at innovere branchen for arbejdstøj. Så arbejdsdagen for hårdtarbejdende håndværkere over hele Europa bliver endnu nemmere, mere sikker og produktiv.

Spørg os