Mærk dem på dine knæ

Verdens første indbyggede certificerede knæpuder

Snickers Workwear har udviklet og genopfundet arbejdsbeklædning siden 1975. Og nu gør vi det igen med lanceringen af verdens første indbyggede, certificerede knæpuder, der er helt integreret i et par førsteklasses stretch bukser. Lette og fleksible knæpuder med lav profil giver disse bukser en bevægelsesfrihed og komfort, der normalt ikke indebærer knæpuder.

Lav profil, komfortabel slagbeskyttelse

Vores splinternye 6590 AllroundWork, stretch bukser Capsulized™ knæpuder og hylsterlommer er resultatet af en intens forsknings- og udviklingsproces gennem de sidste tre år. Resultatet er en innovativ kombination af banebrydende sportstøjsteknologi kombineret med vores veletablerede knowhow inden for arbejdstøj. Bukserne 6590 vil være det oplagte valg for håndværkere, der konstant er på farten og som ønsker fleksibiliteten og holdbarheden ved certificeret knæbeskyttelse svejset på plads.

6590 AllroundWork, stretch bukser Capsulized™ knæpuder og hylsterlommer

Verdens første arbejdsbukser med EN 14404 certificerede knæpuder svejset fast på plads. Disse slidstærke og komfortable slim-fit bukser er skabt til hverdagsbrug.

Bevægelsesfrihed, der næsten føles, som om der slet ikke er knæpuder.

Slim-fit bukser til hverdagens brug

Disse hårdtarbejdende bukser byder på øget fleksibilitet takket være et 2-vejs stretchmateriale og ekstra 4-vejs stretchpaneler på vigtige belastningssteder. CORDURA® forstærkede hylster-, tommestok- og cargolommer giver en holdbar funktionalitet til din hverdagsbrug. Og vores nye slidstærke, men alligevel lette Capsulized™ knæpuder yder en ergonomisk og konstant beskyttelse gennem hele din arbejdsdag.

Certificeret i henhold til EN 14404

Vores Capsulized™ knæpuder er certificeret iht. niveau 1 for knæbeskyttelse. Eftersom de er fuldt integreret, er korrekt buksestørrelse og -længde meget vigtigt for en korrekt knæpudeplacering. Brug vores størrelsesvejledning for at sikre, at dine bukser passer til både dig og opgaven.

Fremstillingen af Capsulized™

Vores nye Capsulized™ knæpuder er svejset sammen ved 196°C varme under tryk. På ydersiden er der et lag slidstærkt CORDURA® stretchmateriale. Derefter kommer et klæbende lag for fleksibilitet, som forbinder CORDURA® med det første performance-lag af blåt skum med høj densitet. Dette blå skum har en stødabsorberende densitet på 110 kg. Dertil kommer et lilla lag af genanvendt gummi med høj densitet, der leverer en penetrationsbeskyttelse på hele 238 kg. Det toppes med et komfortlag af gråt skum med yderligere 80 kg densitet. Endelig forsegler en bagside af polyestermateriale de andre lag på buksebenet og skaber en komfortabel overflade for brugeren.

Capsulized™ lagkagen

Seks unikke lag Capsulized™ er forbundet med hinanden og fordeler den energi, der opstår, når du arbejder på dine knæ. De ydre performance-lag beskytter dig mod hårde overflader, mens inderlagene sikrer komforten.

Capsulized™. Det er det, vi kalder Inventing workwear.

Hos Snickers Workwear fremstiller vi det ene værktøj, som alle professionelle håndværkere har brug for – slidstærkt og funktionelt arbejdstøj. Det gør vi med smarte og intelligente løsninger, der gør det lettere for dem, der bruger vores tøj, at udføre deres arbejde. Og det gør vi med fokus på sikkerhed, komfort, lang levetid og bæredygtighed. Det er det, vi kalder ”Inventing workwear”. Og det er præcist det, vores nye 6590 AllroundWork, stretch bukser Capsulized™ knæpuder og hylsterlommer står for.

Fortsæt læsning