Afskærmning mod sol og varme

Vejledning iconVejledning

Arbejde i varmt, fugtigt og solrigt vejr.

Solskin og sikkerhed

Hårdt arbejde under varme og fugtige forhold kan ikke alene være ubehageligt, men også farligt. Så når temperaturerne stiger, er det vigtigt, at vi træffer de nødvendige forholdsregler for at holde os afkølede, tørre og godt tildækket. Her kan vores lette, fugtabsorberende og UV-beskyttende arbejdstøj spille en vigtig rolle.

Før en hård dags arbejde i solen er der tre vigtige faktorer, som vi alle skal huske på.

Materialer

Lette materialer giver bedre ventilation og tørrer hurtigere, når de er blevet våde af sved. Og selvom mange måske betragter bomuld som et let materiale, tørrer det meget langsomt på grund af dets høje absorbering. Vores arbejdstøj i LiteWork kollektionen er bevidst designet til varmere klimaer og anvender særligt udvalgte, holdbare og alligevel lette materialer, som giver både komfort og sikkerhed.

Kropstemperatur

Du har brug for tøj med exceptionel åndbarhed og ventilation. Med det in mente er vi stolte af at anvende materialer med 37.5® teknologi i vores arbejdstøj. Patenterede partikler hjælper din krop med at holde en ideel kernetemperatur ved at fjerne fugt i dampstadiet. Det betyder, at du kan holde dig både kølig og tør, uanset hvor varmt det bliver.

UV-beskyttelse

Sikkerhed er altid en prioritet i byggebranchen. Og under solrige forhold kan beskyttelse mod solens skadelige UV-stråler være afgørende. En række beklædningsgenstande i vores LiteWork kollektion bruger lette, men ikke desto mindre tætvævede materialer, der giver en fremragende ultraviolet beskyttelsesfaktor på 40+.

Beklædning med UV-beskyttelse

Tøj til arbejde i varmt vejr

Farerne ved at arbejde under varme og fugtige forhold er velkendte. Og vi kender alle til vigtigheden af at beskytte vores hud mod solen og få væske nok ved at drikke rigeligt med vand. Men det er vigtigt at huske på, at vores tøj også kan spille en afgørende rolle for vores sikkerhed og opmærksomhed.

Snickers Workwear er på forkant inden for intelligent udvikling og smarte løsninger til tøj til en bred vifte af arbejdsforhold. Vi ved, at holdbart og funktionelt arbejdstøj er et vigtigt værktøj i byggebranchen – og vores LiteWork kollektion understreger dette faktum yderligere.

LiteWork kollektion

Produkter i denne artikel