Beskyt dine knæ med verdensførende certificeret knæbeskyttelse.

Guide iconGuide

Hårdtarbejdende håndværkere belaster knæene mere end mange topatleter. Risikoen for knæskader er derfor langt højere for håndværkere end for folk i andre erhverv. Det er muligt at undgå skader og kroniske smerter ved at udskifte knæpuderne ofte.

KneeGuard™

Effektive knæpuder, der bliver siddende, hvor de skal, er afgørende for at opnå en pålidelig knæbeskyttelse. Det er præcis, hvad du får med positioneringssystemerne KneeGuard™ fra Snickers Workwear.

De gør det muligt at justere knæpuderne i to forskellige højder, så de sidder korrekt og giver maksimal beskyttelse og komfort. KneeGuard systemet har også ekspansionslæg over knæene, hvilket sikrer en uovertruffen beskyttelse, komfort og holdbarhed.

De unikke knælommer i alle vores bukser har specielle sømme, som gør det muligt at justere de specialdesignede knæpuder i forskellige positioner, så du opnår en enestående knæbeskyttelse.

Det unikke design gør desuden knæpuderne utroligt fleksible, når du går, og lukker sig om knæene, når du ligger på knæ. Derudover har knæpuderne høje sider, så knæene ikke glider ud af dem.

KneeGuard™ – Hvordan virker det?

Et par arbejdsbukser fra Snickers Workwear har mange smarte og praktiske funktioner. En af dem er det indbyggede KneeGuard Pro system, der sikrer korrekt placering af knæpuden, så den yder maksimal beskyttelse og komfort.

  1. Ekstra læg på knælommerne, så de kan udvides, når der anvendes en knæpude, uden at det går ud over pasformen.
  2. Ekspansionslæg over knæene, som giver ekstra komfort og fleksibilitet.
  3. Seks trenser holder puden på plads: to til højdeplacering og fire til centrering.
  4. Knæpuden kan placeres i to forskellige højder, så ergonomien altid er optimal uanset kropstype.

Sådan vælger du den perfekte knæpude

Knæler du ned lejlighedsvis, når du arbejder, eller bruger du meget tid på knæene? Måske ligger du på knæ og står op mange gange i løbet af dagen? Vælg den knæpude, der passer bedst til arbejdet.

Knæbeskyttelse

Hvornår skal du skifte knæpuder?

Det er på tide at skifte til nye knæpuder, når de ikke genvinder formen, når du udsætter dem for tryk. Gør det til en vane altid at kontrollere knæpuderne, når dine bukser skal vaskes! En anden god tommelfingerregel er, at man aldrig skal sætte et par brugte knæpuder i et par nye bukser.

EN 14404 – standarden for knæbeskyttere

Denne standard omfatter størrelse, trykfordeling, gennemtrængningsmodstand og brugertest af knæpuder.