De mest behagelige gulvlæggerbukser, der nogensinde er lavet

Sådan lød udfordringen for design- og udviklingsteamet hos Snickers Workwear, da projektet blev sat i gang for et år siden. Vi talte med Tord Modig, som er en af de udvalgte Snickers Workwear testpiloter, der deltog i projektet.

Interview

Tord Modig

Det var på høje tid at få bedre knæbeskyttelse

Tord Modig klatrer op ad en stejl stige, der står lænet op ad et hus i Nacka uden for Stockholm. Man kan tydeligt se, at han har gjort det mange gange før. Han er på vej op på øverste etage, hvor han først skal lægge et underlag af spånplader og derefter et massivt trægulv. For noget tid siden var han ude for en arbejdsulykke, der resulterede i en knæfraktur. På grund af ulykken har han haltet i et stykke tid, men det gør han ikke længere. "Jeg var i gang med at lægge et gulv og lå som sædvanligt på knæ, og da jeg rakte ud efter et stykke værktøj og lagde hele min kropsvægt på det ene knæ, hørte jeg et smæld. Knæpuden havde forskubbet sig, og min knæskal ramte en sten, hvilket forårsagede et brud. Det fik mig til at indse, at det var på høje tid at anskaffe noget bedre knæbeskyttelse.

Tester ny buksemodel

Tord havde på Instagram læst om Conny Johansson, der efter at have arbejdet 30 år som gulvlægger havde fundet et par arbejdsbukser fra Snickers Workwear, som var designet specielt til gulvlæggere. Bukserne er fremstillet i et slidstærkt stretchstof og har indbygget knæbeskyttelse, der former sig efter brugeren. Tord kontaktede Conny. En produktudvikler hos Snickers Workwear faldt over samtalen på Instagram og kontaktede Tord for at høre, om han ville være interesseret i at teste en ny model.

"Jeg er nu i gang med min femte måned, og jeg forventer, at de holder 4 til 5 måneder endnu. Man kan stort set ikke se, at de er blevet brugt."

Behagelige og lette

"Jeg har nu brugt de nye gulvlæggerbukser hver dag i 5 måneder. Jeg er meget overrasket over, at de kan være så lette og behagelige at have på og samtidig være robuste nok til at kunne klare arbejde på knæene 5 timer om dagen, 5 dage om ugen. Jeg læste på Snickers Workwears webside, at man skal forvente at skulle udskifte sine arbejdsbukser efter seks måneder, hvis man bruger dem dagligt og udsætter dem for hård belastning. Jeg er nu i gang med min femte måned, og jeg forventer, at de holder 4 til 5 måneder endnu. Man kan stort set ikke se, at de er brugt."

Integreret bælte med klikspænde

Tord sætter stor pris på funktioner, der gør arbejdet lettere og mere behageligt. "Jeg kan især godt lide det indbyggede bælte med klikspænde. Man kan justere størrelsen, selv når bæltet er spændt. Jeg er også glad for knivlommen, som sikrer, at jeg har nem adgang til mit vigtigste værktøj uanset arbejdsstilling."

Tord Modig

Alder: 41

Hvor jeg bor: Södertälje

Profession: 90% vedligeholdelsesservice i udlejningsejendomme, hvor han arbejder med udskiftning af gulvbelægninger og tæpper.

Arbejdsplads: Selvstændig, Modig Golv & Fastighet.

Hejsa ... Malin Enoksson

Hvad er de fem bedste egenskaber ved tøjet?

Malin Enoksson, som er en af produktudviklerne bag de nye gulvlæggerbukser, fortæller om de fem bedste egenskaber ved bukserne.

  1. De avancerede knælommer, som er fremstillet i stretchstof og robust Kevlar, og som holder knæpuderne på plads, selvom brugeren kravler rundt på knæene.

  2. Alle de smarte lommer! For eksempel de lettilgængelige hylsterlommer med tapede lynlåse, en forstærket lomme til skruer og vores nye knivlomme.

  3. Med det kropstilpassede design og de formsyede ben føles disse bukser behagelige, ligeså snart du får dem på. Takket være de formsyede ben bevæger lommerne sig helt rigtigt, når du bevæger dig.

  4. De robuste Cordura® forstærkninger omkring anklerne og på lommerne.

  5. Det integrerede, men aftagelige bælte med polyamidspænde, der er let at justere. Det sikrer en god pasform i taljen og høj komfort. Med disse bukser er det nærmest en fornøjelse at ligge på knæ!