Grundprincip – Integration af bæredygtig praksis igennem hele værdikæden

Vi er klar over, at bæredygtighed er en proces

Bæredygtighed er en naturlig del af det, vi tilbyder, og det, vi gør. Vi ved, at vi ikke er perfekte, og at uanset hvor meget vi gør for at fremme bæredygtighed, kan vi altid gøre mere. Denne bevidsthed er en integreret del af vores daglige drift og vores processer:

  • Vi er bevidste om, hvordan vores handlinger har en indvirkning på mennesker og på miljøet, uanset om det drejer sig om design, valg af materialer eller produktionsmetoder.
  • Vi revurderer hele tiden vores adfærd, så vi træffer bedre valg og finder smartere løsninger, der kan forbedre vores arbejdsmetoder.

Forskning og grundige tests har siden starten været kernen i vores aktiviteter. Det hjælper os med træffe beslutninger på et oplyst grundlag, så vi ved, hvilken miljømæssig indvirkning vores beslutninger vil have. Det overordnede mål har altid været at fremstille holdbare og stærke produkter af høj kvalitet.

Vi er klar over udfordringerne

Hos Snickers Workwear har vi helhjertet forpligtet os til at gøre, hvad vi kan for at integrere bæredygtig praksis, og alligevel er bæredygtighed en udfordring – det er en balancegang, der kræver forskellige strategier. Vores vision er at være førende inden for bæredygtighed ved at anvende smartere løsninger og teknologier. At holde trit med den hurtige udvikling er en stor udfordring, men vi vælger at se det som en mulighed.

Vi er nødt til at tænke os godt om, hver gang vi træffer beslutninger, der påvirker miljøet, de mennesker, der samarbejder med os, og dem, der bruger vores produkter. Vores fokus er at beskytte sundheden og miljøet og samtidig opretholde produkternes høje, langvarige kvalitet til favorable priser.

Vi kender vores styrker

Vi er en nordisk virksomhed, og Norden er kendt for banebrydende innovation, grønne skove, blå søer og sneklædte landskaber. I de nordiske lande sætter vi pris på naturen, og der er et lavt korruptionsniveau og en lang tradition for menneskerettigheder. Derfor er omsorg for mennesker og miljø på mange måder en del af Snickers Workwears DNA. Vi ved, at det er vores ansvar at gøre mere end det, der er i vores egne interesser, og hvad der kræves ved lov.

Vi tror stærkt på høj kvalitet af to grunde: Den første er, at høj kvalitet over tid sparer omkostninger. Et par arbejdsbukser fra Snickers Workwear koster måske mere end et billigere alternativ, men de holder meget længere. Den anden er, at en længere produktlevetid i det lange løb efterlader et meget mindre miljøaftryk. At skabe produkter, der holder, er en integreret del af vores indsats for bæredygtighed.

Det er vores stærke overbevisning og ledende princip, at kontinuerlige forbedringer vil føre os til handlinger og nødvendige fremskridt også inden for bæredygtighedsområdet.