Design

Vi vælger materialer og designer vores tøj, så det får lang holdbarhed og hårdtarbejdende funktionalitet.

For at skabe arbejdsbeklædning, der holder til hårdt dagligt slid, fokuserer vi lige fra begyndelsen på de mennesker, der går med vores tøj. Vi designer med øje for funktionalitet, komfort og lang levetid og tester ydeevnen for både materialer og konstruktion. Vi fremmer cirkulære forretningsmodeller og leder altid efter måder, hvorpå vi kan forbedre holdbarheden af vores arbejdsbeklædning yderligere.

Vi bestræber os på at bruge materialer af den højeste kvalitet, så vi sikrer, at vores tøj holder endnu længere. Vi ønsker også at udskifte konventionelle materialer med mere bæredygtige alternativer, så vi reducerer vores miljøaftryk yderligere. Følgende tiltag hjælper os med at gøre dette.

  • Tester vores tøj under virkelige forhold og krævende arbejdsbetingelser.
  • Foretager intelligente forbedringer.
  • Erstatter konventionelle materialer med mere bæredygtige alternativer.
  • Støtter Better Cotton for at forbedre bomuldsdyrkningen globalt.
  • Indfører cirkulære forretningsmodeller.

Vi forpligter os til at købe 40% af vores fibre som foretrukne fibre i 2023 og intet mindre end 70% i 2030. For fortsat at kunne fremstille tøj, der holder, arbejder vi hårdt på at sikre, at beklædning, der fremstilles af foretrukne fibre, er sammenligneligt både i forhold til holdbarhed og komfort.

Læs mere om

Design

Fibre og materialer

Vi bestræber os på at bruge materialer af den højeste kvalitet, så vi sikrer, at vores tøj holder endnu længere.

Design

Designet til holdbarhed

;

Pleje

The longer our clothes last, the less environmental impact they have. Read our care tips for taking the best care of your garments to make them last as long as possible.

Read more

Fortsæt læsning

Produktion

Samarbejde

;