Få dit overtøj til at holde længere

Gendan kvaliteterne i dit gamle og slidte overtøj med 9912 Wash-In Textile Waterproofing by OrganoTex®.

Snickers Workwear og det svenske greentech brand OrganoTex® er gået sammen om at lancere en imprægnering til overtøj, der kan vaskes ind i tekstilet. Dette nye produkt kan forlænge levetiden for de vandtætte eller vandafvisende egenskaber i anvendeligt* tøj.

Snickers Workwear er kendt for at opfinde funktionelt og slidstærkt tøj til mandlige og kvindelige håndværkere verden over. Vores produkters levetid og holdbarhed er afgørende ikke blot for vores kerneforretning, men også vores bæredygtighedsindsats. Jo længere vores arbejdstøj holder, jo mindre belaster det miljøet.

Maria Schartau, CSR Coordinator hos Snickers Workwear: ”Vi arbejder hele tiden på at fremme udviklingen af bæredygtighedspraksisser inden for arbejdstøj-industrien. Og da OrganoTex® er verdensførende inden for PFAS-fri og biologisk nedbrydelig imprægnering af tekstiler, er det kun naturligt, at vi har samarbejdet med dem om dette produkt.”

9912 Wash-in Textile Waterproofing fra Snickers Workwear fås hos udvalgte forhandlere rundt omkring i Europa. Hvis du følger vejledningen nøje, vil en enkelt vask forny vandafvisningen og sikre vedvarende bæredygtighed.

*Behandlingen må ikke benyttes på flammehæmmende beskyttelsestøj eller anden beklædning, der er certificeret iht. til EU-direktivet om personlige værnemidler, 2016/425, kategori III.

Vaskevejledning

Produkter i denne artikel